Uite cum te fereşti de ploaie, noroi şi zăpadă!

Ultima actualizare:

    În garderoba de toamnă - iarnă trebuie să ai hăinuţe mai groase din lână, eşarfe călduroase şi căciuli cu urechi
În garderoba de toamnă - iarnă trebuie să ai hăinuţe mai groase din lână, eşarfe călduroase şi căciuli cu urechi

Au venit ploile şi frigul, iar în multe zone din ţară a nins şi s-a depus un strat consistent de zăpadă. Iată că a venit vremea să te „înarmezi” serios pentru sezonul rece. Uite ce haine esenţiale ar trebui să ai în garderobă în acest sezon!

Poartă cizme de cauciuc dacă mergi mult pe jos  - Pe ploaie şi noroi, chiar şi când afară este lapoviţă, o pereche de cizme de cauciuc te vor scoate din mari încurcături mai ales dacă mergi mult pe jos. Acestea se pot purta fie la fustă, fie la blugi. În magazine vei găsi modele diferite, colorate, cu figuri geometrice sau înflorate. Cizmele de cauciuc, spre deosebire de alte tipuri de încălţăminte, au talpa turnată, împiedicând apa să pătrundă.

Cumpără eşarfe din lână sau bumbac  - Eşarfa din lână sau bumbac gros este anul acesta o piesă vestimentară la modă, care nu trebuie să-ţi lipsească din dulap. Este recomandat să cauţi modele lungi, mai groase, late, din material rezistent. În magazine poţi găsi bască de ploaie, mănuşi şi eşarfă la set.

Umbrela trebuie să fie solidă şi de bună calitate  - Umbrela este cel mai important accesoriu pe care trebuie să-l ai la îndemână dacă meteorologii anunţă ploi. Când pleci la cumpărături, alege o umbrelă cât mai încăpătoare. Fii atent la sistemul de închidere/deschidere, la cusături şi îmbinări. Umbrela trebuie să fie solidă, pentru a nu-ţi fi luată de vânt. Caută culori vii, puternice, materiale inflorate.

Alege cu atenţie căciula, basca sau pălăria - Din material gros de lână, căciula te apară de ploaie dar şi de vânt. Este indicat să cumperi modele care pot fi trase peste urechi, pentru o bună protejare. Alege culori calde dar nu uita că anul acesta se poartă şi carourile. Cumpără un model care să-ţi vină perfect şi evită-le pe cele care îţi sunt largi. 

Pelerina de ploaie îţi apără hainele de umezeală - Se găsesc în magazinele care vând articole sport sau articole de munte. Sunt din materiale diferite, plastic sau cauciuc fin, de mărimi şi culori diferite. Pe piaţă există modele pentru bărbaţi, femei şi copii. Unele pelerine de ploaie prezintă buzunare, capse şi fermoare, altele sunt mai simple. Indiferent de modelul pe care vrei să cumperi, sigur  vei face o alegere bună. Motivul? Hainele tale nu se vor umezi şi astfel nu se vor deteriora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net