Cât de bine arată Mihaela Geoană la aproape 60 de ani! Soția numărului doi în NATO este numărul 1!

Nu e ușor să fii soție de politician! Mihaela Geoană este una dintre cele mai cunoscute soții de demnitari din România. Arată impecabil la aproape 60 de ani, dar pentru asta depune eforturi susținute. Soția numărului doi în NATO a fost surprinsă, de paparazzii Click!, la un salon de înfrumusețare, unde merge regulat să se aranjeze.

Mihaela și Mircea Geoană sunt căsătoriți de peste 30 de ani Sursa: Facebook
Mihaela și Mircea Geoană sunt căsătoriți de peste 30 de ani Sursa: Facebook

Mihaela Geoană are grijă să arate mereu bine!

În timp ce Mircea Geoană face ” jocurile” la Bruxelles din postura de secretar general adjunct al NATO, soția lui, Mihaela Geoană, a preferat să rămână în țară, unde se ocupă temeinic de afacerile familiei, care nu au mers strălucit pe pandemie.

Soția numărul doi din NATO își face însă timp și pentru ea, mai ales că nu mai are mult și va atinge venerabila vârstă de 60 de ani. Mihaela arată, însă, spectaculos, se întreține foarte bine și cu ajutorul vizitelor la saloanele de înfrumusețare.

Soția lui Mircea Geoană a fost surprinsă, recent, de paparazzi Click!, după o ședință de relaxare la un astfel de salon. Îmbrăcată impecabil, într-un costum elegant, cu pantaloni și sacou, Mihaela a ieșit de la un salonul de înfrumusețare situat pe Șoseaua Nordului, aranjată și dichisită maxim.

Mihaela Geoană arată impecabil la cei 60 de ani pe care îi va celebra anul acesta. După ce și-a aranjat părul proaspăt coafat, Mihaela a mers să se întâlnească cu o bună prietenă la un restaurant de fițe din zona Floreasca, penru a dezbate ultimele subiecte la ordinea zilei.

Mihaela, mâna de fier a familiei

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă, întotdeauna, o femeie puternică! Mihaela Geoană, soția secretarului general adjunct al NATO Mircea Geoană, este un exemplu elocvent în acest sens. Mihaela este femeia care conduce cu braț de fier afacerile familiei Geoană.

Mihaela a absolvit Institutul de Arhitectură Ion Mincu, a făcut doi ani de stagiatură ca arhitect și s-a ocupat de amenajări interioare. Ulterior, s-a căsătorit cu Mircea Geoană și a plecat în Franța, unde a și profesat, dar pentru o scurtă perioadă de timp.

Soția secretarului NATO este cunoscută în lumea bună a Capitalei pentru implicarea sa în Fundația Renașterea, pe care a înființat-o în 2001, sub egida căreia a inițiat o serie de opere caritabile, vizând în principal domenii precum educație, sănătate și cultură.

Mihaela Geoană este președinte al Fundației Renașterea, iar din aprilie 2007 este președinte al Societătii Naționale de Cruce Roșie din România, dar și a ONG-ului Millennium for Human Rights. S-a implicat, de asemenea, și în proiecte care au ajutat femeile bolnave de cancer.

Mircea Geoana si Mihaela Geoana sunt căsătoriți de mai bine de 30 ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din show-bizz-ul romanesc. Cei doi s-au cunoscut la schi, în Predeal, într-o vacanță din timpul facultății.

Mihaela și Mircea Geoană au împreună doi copii, Ana Maria și Alex. Ambii au absolvit Școala Americană din București, după care au urmat Universitatea din Pennsylvania. Alex a studiat tehnici de business, iar sora lui Medicina. După ce a terminat facultatea, Ana (27 de ani) s-a mutat pe Coasta de Vest, unde s-a și stabilit, în timp ce Alex s-a întors în țară, la începutul pandemiei, unde profesează ca și consultant la o firmă din București.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net