Cobra atacă din nou! Adrian Ilie agață și însurat, și la 48 de ani! L-am prins cu „mâța-n sac”

#Exclusiv Click!

Fostul jucător Adrian Ilie este neschimbat! Sportivul arată impecabil la cei 48 de ani pe care îi are. Fotbalistul restras în glorie are mare grijă de aspectul său fizic, așa că a rămas la fel de atrăgător, cel puțin pentru sexul frumos, căci l-am surprins la o discuție tare „aprinsă” cu două domnișoare. Ce-au vorbit, numai ei știu!

Vezi și: INCREDIBIL / Vezi pe cine a umilit Adrian Ilie ca să ajungă la Valencia! «Chiricheş trebuie să facă la fel dacă vrea în Vest!»

Cobra atacă din nou! Adrian Ilie, fermecat de două tinere domnișoare!

Adrian Ilie, zis și “Cobra”, are 48 de ani, dar arată ca la 30 de ani. Fostul atacant a fost surprins de paparazii Click! alături de două prezențe feminine, iar fetele erau numai zâmbet și păreau foarte încântate de glumele fostului jucător de la Valencia. Iată că nu și-a pierdut nici acum farmecul de mare cuceritor, deși e cam însurat, atunci când vine vorba de a impresiona o domnișoară.

Adrian Ilie, și el tot un zâmbet, a stat minute bune de vorbă cu fetele, care erau efectiv eclipsate de fostul mare atacant al României. Ei bine, una dintre ele mai mult, căci și sportivul era mai ancorat în discuția cu bruneta focoasă.

Îmbrăcat la patru ace, așa cum îl știm, Adrian Ilie a făcut impresie cu ținuta lui: blugi casual, cămașă, pantofi, totul ca la carte, cum am zis. Zâmbetul de mascul feroce nu i-a lipsit de pe figură, semn că era înfierbântat bine, bine, iar vorbele brunetei chiar i-au trezit hormonii fericirii.

Iată și: Adrian Ilie şi Bogdan Stelea, împreună la lansarea unei colecţii de bijuterii scumpe

Cele două domnișoare, la rândul lor, erau îmbrăcate extrem de sexy! Una dintre ele avea o rochie vișinie, mulată pe corp, care îi scotea talia de viespe în evidență. Rochia avea și o crăpătură, nu de alta, dar să fie sexy până la capăt.

Cealaltă domnișoară cu care “Cobra” era în discuție era îmbrăcată ceva mai lejer! Însă, oricum, focusul era pe brunetă. Probabil ea era în zonă de paravan, să nu zică lumea ceva, vorba aia, Adrian Ilie fiind și el un pic însurat :)

Click! spune

Adrian Ilie este căsătorit cu Dana din 2002, iar cei doi au și o fată împreună, pe Milana. Nu ar fi prima dată când fostul atacant ar călca strâmb. La sfârșitul anului 2019, chiar în decembrie, luna cadourilor, acesta a fost văzut în compania unei influencere de pe Instagram, anume Andra Arin, cu care a luat masa la un restaurant din Capitală.

O altă apariție controversată a fostului atacant a fost în octombrie 2021, când a fost pozat pe stradă cu o blondă focoasă. Ulterior, la o lună distanță, el a fost pozat cu soția la masă, la un restaurant de fițe. Să ducă Adi Ilie viață de sultan? A divorțat în secret și noi nu știm? Cert e că-i merge bine pe toate planurile, iar soția Dana pare să treacă mult și bine cu vederea, dacă mai sunt împreună!

De când a devenit om de afaceri, căci este implicat în proiecte imobiliare, Adrian Ilie mai dă câte un gol și prin poarta domnișoarelor dornice să joace în echipa lui, chiar dacă e căsătorit și are o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Fostul atacant a jucat, de-a lungul timpului, la Electroputere (1992-1993), Steaua (1993-1996), Galatasaray (1996-1997), Valencia (1998-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005) și Germinal Beerschot (2005-2006).

29 de goluri în 88 de partide a marcat Adi Ilie pentru Valencia

6 goluri în 22 de partide a înscris Adi Ilie pentru Alaves

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net