Ea este femeia care l-a îmblânzit pe DJ-ul Vali Bărbulescu, fostul concurent de la ”Ferma”!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vali Bărbulescu (46 de ani) se pare că și-a găsit nașul. Unul dintre cei mai râvniți crai din showbiz a cerut-o de soție pe iubita sa, artista Maria Andreea. S-a întâmplat la final de 2022, așa că putem spune că relația cu bruneta a reușit să îi pună capac și să se gândească la lucruri serioase.

Vali Bărbulescu este îndrăgostit lulea de noua sa parteneră de viață! Paparazzii Click! i-au surprins pe cei doi în a doua zi din an la o plimbare ca doi porumbei. Celebrul DJ și logodnica lui au ales să își petreacă timpul liber la o cafenea din zona Ateneului Român. O zonă istorică, de poveste, așa cum îi și place lui Vali să petreacă.

Îndrăgostiții sunt în al nouălea cer, pentru că erau numai zâmbet, chiar dacă în unele poze mai apar și serioși, semn că relația e pe făgașul cel bun.

Vali Bărbulescu și Maria Andreea au ales să poarte în acea zi ținute extrem de lejere, numai bune de mers la o cafenea. Celebrul DJ a optat pentru o geacă groasă, de fâș, neagră, care era asortată perfect la o pereche de blugi simpli.

De asemenea, și frumoasa Maria a ales să îmbrace o ținută simplă, perfectă pentru acest sezon rece. Bruneta purta o haină din blană albă cu o rochiță simplă - scurtă, de culoare maro.

„Am trăit până acum cel puțin 10 vieți și am gustat din orice sentiment cunoscut vreodată de om! Am iubit mulți ani o femeie care m-a mințit din prima zi până în ultima. Am iubit, dar am abuzat emoțional o femeie care nu avea nicio vină pentru a-mi fi un panaceu pentru traume ce nu o priveau.

Am fost căsătorit cu o femeie senzațională pe care nu am fost în stare să o merit la vârsta de 25 de ani și am avut zeci de aventuri cu femei ale căror nume nu le mai știu (...)

A apărut în viața mea Maria, o femeie ce m-a copleșit din prima clipă cu bunătatea ei. Un suflet pur cu o empatie despre care nu știam că poate exista. Un om care mi-a oferit necondiționat iubire, încredere, înțelegere și suport în orice.

Gestul meu de a o cere în căsătorie nu poate compensa acum ce ea mi-a oferit deja, însă am la dispoziție restul vieții mele pentru asta... Te iubesc, Maria!”, a fost mesajul pe care Vali Bărbulescu l-a postat pe contul său de Instagram.

Vali Bărbulescu, un bărbat asumat

DJ-ul a avut mai multe relații amoroase eșuate, printre care și o căsătorie de un an cu prezentatoarea Irene Pîrvu. După separarea de soția sa, Vali Bărbulescu s-a iubit timp de 12 ani cu modelul Delia Tudose de care s-a despărțit în 2020.

Astfel că, timp de aproape doi ani, DJ-ul a avut mai multe relații pasagere până să o întâlnească pe actuala sa logodnică.

Pe lista de cuceriri ale lui Vali Bărbulescu s-a mai aflat și Jojo, Lili Sandu, dar și Alexandra Bădoi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net