Mititelu Jr. își etalează valoarea pe străzile Capitalei. «Prințișorul Craiovei» are un bolid de lux de 300.000 de euro

Ultima actualizare:

Mititelu Jr. a fost surprins în trafic la bordul unui superb bolid de lux, marca, Lamborghini Urus în valoare de 300.000 de euro. Mititelu Jr. a luat masa împreuna cu un alt bărbat la restaurantul lui Murad ,viitor patron la Dinamo București. 

adrian mititelu jr jpeg

Mititelu Jr. trăiește pe picior mare, fiul patronului de la FC U Craiova, a făcut furori pe străzile din Capitală, când a dat o tură la volanul unui bolid de lux, cum doar vedetele de la Hollywood își mai permit. 

Supranumit ,,Prințișorul Craiovei", Adrian Mititelul Jr., nu s-a uitat la bani când a fost vorba să achiziționeze ultima fiță în materie de mașini de lux, cu care să stârnească invidia dușmanilor și admirația domnișoarelor. 

Fotoreporterii Click! sunt mereu la datorie și l-au surprins pe Mititelu Jr. în timp ce își etala noua achiziție pe patru roți, care a costat nu mai puțin de 300.000 de euro. Desigur Mititelu Jr. nu se putea deplasa oriunde cu o astfel de bijuterie de automobil, așa că a ieșit să ia masa cu un tovarăș la restaurantul lui Murad, viitorul patron la Dinamo București. 

Probabil cei doi au avut de discutat câteva chestiuni serioase legate de vreo afacere importantă, căci altfel nu ne îndoim că, ,,Prințișorul Craiovei" ar fi oprit repede, la vreun local fast-food, pentru o shaorma la pachet cu de toate. 

Mititelu Senior, amintiri cumplite din pușcărie

În timp ce Mititelu Jr. huzurește pe banii familiei, Adrian Mititelu a fost cel care a tras tot greul pentru a-i putea asigura «Pințișorului Craiovei» traiul de care se bucură din plin în prezent.
Adrian Mititelul a dezvăluit detalii cumplite despre perioada când a stat după gratii, între 2020-2022, chiar în timpul pandemiei, după ce a fost condamnat pentru fraudă fiscală. 

„Era pandemie când am fost încarcerat. În prima noapte am fost dus pe o secţie de maximă siguranţă, unde sunt încarceraţi cei care comit fapte grave, omor. Am stat în camere mici, timp de 15 zile. A fost cumplit.

În Craiova, în penitenciarul de maximă siguranţă, e foarte greu. Mai ales pentru mine, care nici nu ştiam cum arată un arest. Părea un vis. M-am gândit să scriu o carte. Dar nu pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu 20 de zile. Am multe de scris. M-am gândit la un titlu «50 de ani în fotbal», a povestit Adrian Mititelu pentru GSP. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net