Are 71 de ani, dar se ține bine! Cum mai arată Octavian Bellu, cel mai de succes antrenor de gimnastică din lume

Octavian Bellu nu se joacă când vine vorba de sănătate. Ajuns la 71 de ani, acesta se ține foarte bine! Se teme, însă, în continuare de Covid, deși oficial pandemia de cornonavirus s-a cam încheiat. Fostul antrenor al lotului de gimnastică al României a fost surprins la cumpărături, cu masca pe figură!

Octavian Bellu are grjjă de sănătate, la 71 de ani Sursa: Click !
Octavian Bellu are grjjă de sănătate, la 71 de ani Sursa: Click !

Octavian Bellu nu renunță nici acum la masca de protecție!

A trecut el Covid-ul, însă Octavian Bellu se mai teme încă să nu contacteze virusul, care a răpit milioane de vieți. Acesta nu a renunțat nici acum la masca de protecție, deși pandemia de coronavirus s-a încheiat, conform ultimelor date oficiale, furnizate de autorități. Bellu, însă, e precaut din cale afară, și, cum nu mai e vreun tinerel căci a trecut de 70 de ani, acesta preferă să se protejeze în continuare.

Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastică al României a fost surprins de paparazzii Click! cu masca pe figură până și pe stradă. Bellu nu renunță la protecție nici aer liber, cu atât mai puțin în interiorul locațiilor unde intră.

Se menține bine la 71 de ani!

Zilele trecute, Octavian Bellu a intrat să cumpere de-ale gurii într-o benzinărie din zona Aerogării din Capitală, evident, cu masca medicinală la purtător. Antrenorul a ieșit de acolo cu punga înțesată cu merinde și a intrat apoi într-o clinică privată, tot cu masca la gură. Nu a dat-o nici un minut jos! 

Fostul antrenor al gimnastelor noastre se ține foarte bine la vârsta lui. Bellu are un stil de viață sănătos la cei 71 de ani, pe care i-a împlinit anul acesta.

Este cel mai de succes antrenor de gimnastică din lume!

Octavian Bellu a fost inclus în Cartea Recordurilor drept cel mai valoros antrenor din lume, luându-se în calcul toate disciplinele sportive. În perioada în care a fost antrenor federal al lotului olimpic feminin de gimnastică, mai precis până în anul 2005, Octavian Bellu a obţinut un palmares impresionat, însumând nu mai puţin de 279 medalii (din care 106 de aur, 86 de argint şi 87 de bronz).

Fostul antrenor de gimnastică le-a antrenat pe Lavinia Miloșovici, Andrea Răducan, Monica Roșu, Simona Amânar, Gina Gogean, Cătălina Ponor, Sanda Izbașa și Larisa Iordache, Octavian Bellu a reușit performanțe uluitoare, făcând din România polul gimnasticii feminine mondiale în acea perioadă.

Bellu și Mariana Bitang, cuplul de aur al gimnasticii feminine!

În 1981, Bellu a acceptat să lucreze, la Deva, ca antrenor la lotul feminin de gimnastică a României, iar în anul 1990 a devenit antrenor coordonator, până în 2005.

Octavian Bellu a fost căsătorit, până în 2000, cu Camelia, o asistentă medicală din Ploiești, cu care are împreună o fată, Iolanda. Din octombrie 2008, Bellu formează un cuplu cu colega Mariana Bitang. Cei doi s-au retras din gimnastică de câţiva ani.

Octavian Bellu și Mariana Bitang, un cuplu și în viața de zi cu zi Sursa: Click!
Octavian Bellu și Mariana Bitang, un cuplu și în viața de zi cu zi Sursa: Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!