Are 71 de ani, dar se ╚Ťine bine! Cum mai arat─â Octavian Bellu, cel mai de succes antrenor de gimnastic─â din lume

Octavian Bellu nu se joac─â c├ónd vine vorba de s─ân─âtate. Ajuns la 71 de ani, acesta se ╚Ťine foarte bine! Se teme, ├«ns─â, ├«n continuare de Covid, de╚Öi oficial pandemia de cornonavirus s-a cam ├«ncheiat. Fostul antrenor al lotului de gimnastic─â al Rom├óniei a fost surprins la cump─âr─âturi, cu masca pe figur─â!

1 octavian bellu are 70 de ani jpg jpeg
Octavian Bellu are grjj─â de s─ân─âtate, la 71 de ani Sursa: Click !

Octavian Bellu nu renun╚Ť─â nici acum la masca de protec╚Ťie!

A trecut el Covid-ul, ├«ns─â Octavian Bellu se mai teme ├«nc─â s─â nu contacteze virusul, care a r─âpit milioane de vie╚Ťi. Acesta nu a renun╚Ťat nici acum la masca de protec╚Ťie, de╚Öi pandemia de coronavirus s-a ├«ncheiat, conform ultimelor date oficiale, furnizate de autorit─â╚Ťi. Bellu, ├«ns─â, e precaut din cale afar─â, ╚Öi, cum nu mai e vreun tinerel c─âci a trecut de 70 de ani, acesta prefer─â s─â se protejeze ├«n continuare.

Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastic─â al Rom├óniei a fost surprins de paparazzii Click! cu masca pe figur─â p├ón─â ╚Öi pe strad─â. Bellu nu renun╚Ť─â la protec╚Ťie nici aer liber, cu at├ót mai pu╚Ťin ├«n interiorul loca╚Ťiilor unde intr─â.

Se men╚Ťine bine la 71 de ani!

Zilele trecute, Octavian Bellu a intrat s─â cumpere de-ale gurii ├«ntr-o benzin─ârie din zona Aerog─ârii din Capital─â, evident, cu masca medicinal─â la purt─âtor. Antrenorul a ie╚Öit de acolo cu punga ├«n╚Ťesat─â cu merinde ╚Öi a intrat apoi ├«ntr-o clinic─â privat─â, tot cu masca la gur─â. Nu a dat-o nici un minut jos!┬á

Fostul antrenor al gimnastelor noastre se ╚Ťine foarte bine la v├órsta lui. Bellu are un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos la cei 71 de ani, pe care i-a ├«mplinit anul acesta.

Este cel mai de succes antrenor de gimnastic─â din lume!

Octavian Bellu a fost inclus ├«n Cartea Recordurilor drept cel mai valoros antrenor din lume, lu├óndu-se ├«n calcul toate disciplinele sportive. ├Än perioada ├«n care a fost antrenor federal al lotului olimpic feminin de gimnastic─â, mai precis p├ón─â ├«n anul 2005, Octavian Bellu a ob┼úinut un palmares impresionat, ├«nsum├ónd nu mai pu┼úin de 279 medalii (din care 106 de aur, 86 de argint ┼či 87 de bronz).

Fostul antrenor de gimnastic─â le-a antrenat pe Lavinia Milo╚Öovici, Andrea R─âducan, Monica Ro╚Öu, Simona Am├ónar, Gina Gogean, C─ât─âlina Ponor, Sanda Izba╚Öa ╚Öi Larisa Iordache, Octavian Bellu a reu╚Öit performan╚Ťe uluitoare, f─âc├ónd din Rom├ónia polul gimnasticii feminine mondiale ├«n acea perioad─â.

Bellu și Mariana Bitang, cuplul de aur al gimnasticii feminine!

În 1981, Bellu a acceptat să lucreze, la Deva, ca antrenor la lotul feminin de gimnastică a României, iar în anul 1990 a devenit antrenor coordonator, până în 2005.

Octavian Bellu a fost căsătorit, până în 2000, cu Camelia, o asistentă medicală din Ploiești, cu care are împreună o fată, Iolanda. Din octombrie 2008, Bellu formează un cuplu cu colega Mariana Bitang. Cei doi s-au retras din gimnastică de câţiva ani.

marian bitang octavian belu premiera jpeg
Octavian Bellu ╚Öi Mariana Bitang, un cuplu ╚Öi ├«n via╚Ťa de zi cu zi Sursa: Click!

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
Alexandru Arsinel batran
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
GettyImages 1338148296 jpg
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png