Teo Trandafir, însoțită de un tinerel la cumpărături. El este noul iubit?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Teo Trandafir (54 de ani) a fost surprinsă de paparazzii Click! în compania unui tinerel la cumpărături. Bărbatul a fost destul de gentil cu faimoasa prezentatoare TV, căci i-a cărat plasele până la mașină. De altfel, cei doi au plecat împreună spre casă. 

Teo Trandafir, alături de un alt tinerel la cumpărături

Teo Trandafir a fost surprinsă în compania unui bărbat la cumpărături, care a ajutat-o cu plasele, dar și cu care a plecat acasă. Știm că vedeta este ancorată într-o relație de câțiva ani cu un alt bărbat, culmea, tot care i-a fost șofer. Cel puțin asta s-a vehiculat în spațiul public.

Din imaginile obținute și din informațiile pe care noi le-am primit, Teo Trandafir era destul de relaxată în compania bărbatului, chiar dacă el încerca să nu întreacă limita în public și a păstrat decența de a nu face gesturi interpretabile.

Din imaginile realizate de paparazzii Click!, Teo Trandafir a fost îmbrăcată destul de lejer, așa că pentru sesiunea de cumpărături a ales bocanci, geacă de iarnă, o bluză simplă, iar bărbatul care a însoțit-o a fost și el îmbrăcat destul de simplu.

Teo Trandafir, ghinionistă în amor

Prezentatoarea de televiziune a trecut prin două divorțuri, însă nu și-a pierdut speranța, așa că a mai dat șanse iubirii. În perioada 1990 și 1996, Teo Trandafir a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir, iar în anul 2012, timp de șase luni, cu jucătorul de rugby Constantin Iosef.

Ulterior, ea a mai fost văzută în compania unui alt bărbat despre care s-a spus că este iubitul ei. Ce-i drept, este o mare diferență de vârstă între ei, însă asta nici nu mai contează. Acum, în premieră, Teo este văzută alături de alt bărbat. După cum am spus, sunt șanse că bărbatul să fie noul iubit sau un simplu angajat.

„Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo”,  a declarat Teo Trandafir pentru VIVA.ro.

Cine este Teo Trandafir?

Teo Trandafir este una dintre cele mai vechi prezentatoare TV, care a devenit cunoscută după ce a moderat emisiunea Teo, difuzată de Pro TV în perioada 2000-2006.

Vedeta TV este, de asemenea, fostă producătoare, actriță, prezentatoare de radio și deputată PDL.

Prezentatoarea de televiziune a lucrat și ca producătoare TV, a jucat în mai multe filme românești, a prezentat emisiuni de radio și a juns și în Parlamentul României unde a avut funcția de deputat. De pe 9 septembrie 2014, Teo Trandafir a ajuns la cârma emisiunii “Teo Show” de la Kanal D.

Pe numele ei din buletin, Teodora Virginia Trandafir este din Pitești, Argeș, nu mai are frați, a copilărit în Pitești și Brăila, după care a studiat Facultății de Limbi și Literaturi Străine din Capitală. A fost vânzătoare la o agenție de turism, iar în 1990 s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, de care a divorțat după șase ani.

În decembrie 2011, Teo l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef (n. 29 august 1968), cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012, însă căsnicia a durat doar șase luni, căci pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează. Cel mai probabil, toată relația cu ultimul soț a venit după o perioadă sensibilă, căci a fost la un pas să moară cu la început de an. În ianuarie 2011, vedeta a fost internată de urgență cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie, la Spitalul Elias, după care transportată de urgență la Viena, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale grele. După trei luni de spitalizare, Teo a trimis o scrisoare în spațiul public pentru a mulțumi celor care i-au fost alături.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net