Obsesia neobișnuită a lui Teo Trandafir! O ajută să se odihnească mai bine

Ultima actualizare:

Teo Trandafir a dus o viață foarte discretă de-a lungul timpului. Deși este de aproape trei decenii pe micile ecrane, îndrăgita vedetă a reușit să separe foarte bine viața personală de cea publică. Așa că mare ne-a fost mirarea când moderatoarea de la Kanal D a dezvăluit una din obsesiile pe care le are.  

Obsesia neobișnuită a lui Teo Trandafir
Obsesia neobișnuită a lui Teo Trandafir

Teo Trandafir rareori dă din casă, cum s-ar spune. Totuși, vedeta a scăpat recent un secret neașteptat din viața ei. Într-un interviu în care a vorbit despre relația pe care o are cu celebrul designer Cătălin Botezatu, Teo a dezvăluit că nu poate să doarmnă decât dacă cearșafurile sunt albe.

Moderatoarea emisiunii de la Kanal D se pare că este îndrăgostită de culoarea alb. „La mine acasă toate prosoapele mele sunt albe, absolut toate cearceafurile mele sunt albe din Damasc, deci toate sunt la fel, pentru că nu pot să dorm decât în alb”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru EGO.ro.  

Teo Trandafir e obsedată de alb. Ce spune despre relația cu Botezatu

În cadrul interviului, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu Botezatu. Cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani și s-au ajutat mereu la nevoie.

„Cu mine a fost întotdeauna impecabil. Ne știm de 20 și ceva de ani. Ne-am ajutat întotdeauna la greu unul pe celălalt. Suntem genul de oameni care răspund la primul apel al telefonului”, a mai povestit moderatoarea emisiunii „Teo show”.

Poate te interesează: Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: ,,Eu eram cât ele două la un loc”

Teo Trandafir (54 de ani)
Teo Trandafir (54 de ani)

Cu o activitate de aproape 30 de ani în televiziune, Teo Trandafir a fost o prezență constantă în showbizul autohton. Moderatoarea de la Kanal D este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

De altfel, de-a lungul anilor, Teo a reprezentat un adevărat etalon pentru realizatorii de emisiuni din țara noastră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net