Teo Trandafir, dezvăluire bombă despre viața amoroasă: «Nu am fost niciodată singură»

Ultima actualizare:

Teo Trandafir este o veterană a televiziunii și se află pe micile ecrane de peste 20 de ani, totuși se cunosc foarte puține despre viața ei amoroasă, vedeta afișând multă discreție la acest capitol. Iată că îndrăgita prezentatoare TV a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare, spunând că a avut mereu pe cineva alături, din punct de vedere sentimental. 

Teo Trandafir, dezvăluire bombă despre viața amoroasă: «Nu am fost niciodată singură»
Teo Trandafir, dezvăluire bombă despre viața amoroasă: «Nu am fost niciodată singură»

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micul ecran, însă în ciuda faptului că se află la TV de mult timp, prezentatoarea vorbește foarte rar despre viața personală, mai ales atunci când vine vorba de relațiile sentimentale. 

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: ,,Eu eram cât ele două la un loc”

Teo este fericită atât în plan profesional, cât și personal, mai ales datorită fiicei sale adoptive, Maia, pe care o iubește mai presus de orice. Într-un interviu recent, Teo a făcut pentru prima dată dezvăluiri și despre situația ei amoroasă și a mărturisit că a avut mai mereu un partener alături, însă nu a dorit să se afișeze pentru a respecta intimitatea celui de lângă ea. 

Vezi și: Andreea Marin și Teo Trandafir, victime într-un dosar DIICOT

«Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă.», a declarat vedeta pentru Viva

Teo Trandafir a recunoscut, voalat, că există un bărbat în viața ei, dar a precizat nu va vorbi despre acesta, deoarece ține foarte mult la intimitatea relației dintre ei. 

Nu rata nici: Membru CNA, fost coleg cu Teo Trandafir: «Au scos-o de pe post, nu mai făcea audiență»

«Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege.», a mai adăugat Teo pentru sursa citată anterior. 

Teo Trandafir a recunoscut că foștii parteneri s-au simțit intimidați

Teo Trandafir a declarat acum ceva vreme, în exclusivitate pentru Click!, că fiecare relație sentimentală din viața ei a avut un scop anume și a dat de înțeles că aceste situații au ajutat-o să evolueze la nivel personal. Prezentatoarea a recunoscut, cu foarte multă sinceritate, că statutul ei de vedetă și personalitatea puternică i-au intimidat pe unii dintre foștii ei parteneri. 

«Norocul în dragoste și-l mai face și omul și probabil că eu am făcut și greșeli, nu am avut neapărat ghinion. Fiecare dintre oamenii care au venit în viața mea a venit cu un scop într-un anumit moment. Despărțirea s-a produs atunci când acel moment și-a dovedit limitele.

Da, cu siguranță, mi-au mărturisit asta (n.r. că se simt intimidați). Din nefericire, nu prea știu ce să fac ca să evit situațiile astea pe care le găsesc neplăcute. Dar, până la urmă, și partenerul știa cu cine se pune la masă.», a spus Teo Trandafir pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net