Teo Trandafir a ajuns la spital. Mihai Mitoșeru a fost tot timpul alături de ea. «N-am să uit niciodată»

Teo Trandafir (53 de ani) s-a simțit rău zilele trecute și a ajuns de urgență la spital. Mihai Mitoșeru (46 de ani), prieten de ani de zile al vedetei și, de puțină vreme, colegul ei de platou, n-a vrut s-o lase nicio secundă singură și a așteptat pe holurile spitalului, până când toate investigațiile au fost finalizate, iar Teo a primit confirmarea că e bine.

Teo Trandafir jpeg
Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital zilele trecute

Teo Trandafir a vorbit cu lacrimi în ochi despre gestul colegului ei de la Kanal D.

„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D, potrivit Ok! Magazine.

Mihai Mitoșeru i-a luat locul lui Bursucu alături de Teo, după ce acesta din urmă a fost ”detașat” la matinalul de la Kanal D, alături de George Tănase și Viviana Sposub.

Citește și: Exclusiv! Chinurile tatălui lui Teo Trandafir! Ion Uță: „Vreau să plec din lumea asta…a venit timpul!”

Teo Trandafir, probleme grave de sănătate

Teo Trandafir a învățat să fie tot timpul în alertă în ceea ce privește starea ei de sănătate, după ce, în 2011, a trecut prin cea mai mare cumpănă a vieții ei.

După ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a stat șase zile internată la Spitalul Elias, starea ei s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență, cu elicopterul, la Clinica AKH din Viena. A fost spitalizată trei luni, timp în care a trecut printr-o comă, dar și printr-o intervenție chirurgicală majoră, în urma complicațiilor cauzate de pancreatită și a unei infecții abdominale. Fostul ei șef de la Pro TV, Adrian Sârbu, a fost cel care a ajutat-o să ajungă de urgență la Viena.

Citește și: Teo Trandafir, despre lupta cu atacurile de panică: "Simți că mori în momentul ăla"

Vedeta a scăpat ca prin urechile acului atunci, dar știe că situația se poate repeta oricând, așa că a ales să fie atentă, dar în același timp să încerce să se bucure cât poate de clipa prezentă.

„Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas”, a declarat la un moment dat vedeta pentru revista VIVA.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
avion american F-16 foto us air force
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png