Membru CNA, fost coleg cu Teo Trandafir: «Au scos-o de pe post, nu mai făcea audiență»

Recent, conducerea Kanal D a informat prin intermediul unui comunicat că emisiunea prezentată de Teo Trandafir, „Teo Show”, a intrat în vacanță, urmând să revină cu forțe proaspete din toamă. În spațiul media au existat însă mai multe informații, potrivit cărora show-ul ar fi fost, de fapt, scos definitiv din grila de programe. Un fost membru CNA și fost coleg cu îndrăgita prezentatoare a întărit de curând aceste speculații!

Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
Ce se întâmplă cu emisiunea „Teo Show” de la Kanal D? Foto: Arhivă

E echipa în vacanță sau a fost scoasă emisiunea din grila de programe? Momentan „Teo Show” nu mai apare pe TV, însă un comunicat oficial venit din partea Kanal D a informat că acest lucru se întâmplă doar temporar.

Nu rata și: Bella Santiago, eliminată din proiectul Kanal D! Ce s-a întâmplat între artistă și Teo Trandafir?

Emisiunea lui Teo Trandafir, scoasă definitiv din grila de programe?

Totuși, mai multe voci susțin altă teorie, și anume că emisiunea nu va mai continua în acest format, având în vedere că nu ar mai aduce audiență. Există posibilitatea ca echipa să revină din toamnă într-o nouă formulă, însă momentan nu există informații oficiale cu privire la acest aspect. 

Fostul coleg de la Antena 1 al lui Teo Trandafir și fost membru CNA, jurnalistul Radu Herjeu, a vorbit de curând despre această schimbare.

Vezi aici ce a spus conducerea Kanal D: Motivul pentru care emisiunea lui Teo Trandafir «dispare» o perioadă de la Kanal D

Au scos-o pe Teo de pe post. Nu mai putea să facă audiență, ca atunci când era la PRO TV, asta e firesc. S-a și consumat Teo, are foarte mulți ani în spate, în televiziune. E fată deșteaptă, nu moare de foame, a câștigat cât să trăiască trei vieți liniștite. Eu cred că poate, că ea ar putea să se reinventeze. Eu mă uit și la italieni. La ei e un alt sistem.

Vedetele TV nu sunt aruncate pe stradă, sunt păstrate până la capăt, am văzut mulți prezentatori TV care au știut să producă altceva, nu neapărat în alt stil, căci nu mai poți să faci mari schimbări.

Poate că nici pentru ea să nu mai fie o provocare televiziunea. Dacă nici ea n-a făcut televiziune, atunci cine? A avut toți invitații, audiențe, glorie....

Ar putea reveni și la radio, ea așa a debutat, făcea emisiunea de după-amiază, ar putea înființa și o firmă care să se ocupe de imaginea unor personalități, căci unele suferă foarte mult la acest capitol.

Ca membru CNA, eu n-am amendat-o niciodată, pentru că emisiunea ei nu a avut niciodată reclamații.”, a declarat Radu Herjeu pentru Ego.ro.

Cu emisiunea lui Florin Călinescu ce se întâmplă?

De asemenea, jurnalistul a dezvăluit că nici Florin Călinescu nu ar mai reuși să aducă audiență, emisiunea lui de la Prima TV fiind scoasă din grila de programe, deși a debutat relativ recent. 

Și pe Florin Călinescu l-au scos de la Prima TV, de pe post, că nu aducea audiență. Surprinzător. Au zis că revin, dar au trecut 6 luni de când i-au scos emisiunea, și tot degeaba. Faza cu revenim este, așa, din politețe mai mult...”, a mai spus Herjeu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg