Bella Santiago, eliminată din proiectul Kanal D! Ce s-a întâmplat între artistă și Teo Trandafir?

Ultima actualizare:

Bella Santiago este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Aceasta s-a făcut remarcată atât datorită talentului său, cât și personalității joviale.

Cântăreața a intrat în inimile telespectatorilor odată cu participarea la show-ul de talente X-factor, unde, în urmă cu patru ani, calitățile vocale și fizice au ajutat-o să câștige marele premiu.

Resciebelle Barrios Santiago, pe numele său real, a revenit mai târziu în atenția publicului, de data aceasta la Kanal D, după ce a acceptat provocarea de a participa la emisiunea ‘’Bravo, ai stil! Celebrities’’.

Citește și: Pink girls! Valentina Pelinel, Majda și Bella Santiago, super femei, în super ținute!

Bella Santiago, scoasă din emisiunea de la Kanal D, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Teo Trandafir!

După încheierea show-ului de stil, fiind extrem de simpatică și talentată, Bella Santiago a rămas la Kanal D, fiind cooptată în echipa emisiunii prezentate de Teo Trandafir. Aceasta a fost extrem de încântată de propunere și a acceptat imediat, însă perioada frumoasă, din păcate, s-a încheiat, emisiunea intrând în vacanță și suferind câteva modificări.

Reporterii Click! Au dorit să afle cum a fost colaborarea cu Teo Trandafir, iar vedeta a dat din casă.

Nu rata și: Bella Santiago are o poveste de viață cutremurătoare! I-a făcut să plângă pe jurații de la "Bravo, ai stil"

A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo! Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo'', ne-a declarat cântăreața.

Bella Santiago nu renunță la muzică!

Am vrut să aflăm de la talentata cântăreața care sunt planurile pe care le are și dacă și-ar mai dori o nouă colaborare în televiziune. Bella Santiago nu a ezitat să ne răspundă, astfel că ne-a dezvăluit ce dorințe are.

Planul meu este să fac o nouă melodie, să lansez o piesă și să fie hit. Aș mai vrea să colaborez cu televiziunea, dar încă aștept ofertă.”, a adăugat cântăreața.

Citește și Filipineza Bella Santiago, câştigătoare de profesie

Bella Santiago are o poveste impresionantă ce a emoționat mulți oameni. Cântăreața s-a născut în Filipine, pe 1 decembrie 1989, dar a simțit lipsa părinților, fiind crescută de bunica ei. În plan sentimental, câștigătoarea X-factor a avut parte de o decepție.

Tatăl fetiței ei a părăsit-o la scurt timp după ce a adus pe lume primul lor copil, acesta fiind motivul pentru care Bella Santiago și-a crescut singură micuța. În momentul de față, însă, aceasta este fericită și are o relație frumoasă alături de soțul său, Nicolae Ionuț Grigore, de profesie kinetoterapeut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!