Bella Santiago are o poveste de viață cutremurătoare! I-a făcut să plângă pe jurații de la "Bravo, ai stil"

Bella Santiago, originară din Filipine, a făcut spectacol la X Factor România în urmă cu patru ani. Puțini sunt cei care cunosc povestea de viață tragică pe care o ascunde artista în spatele zâmbetului molipsitor și a personalității atât de joviale. 

Bella Santiago are o poveste de viață cutremurătore Sursă foto: X Factor
Bella Santiago are o poveste de viață cutremurătore Sursă foto: X Factor

Bella Santiago a câștigat X Factor în 2018, atunci când i-a impresionat atât pe membrii juriului, cât și pe telespectatori cu vocea sa formidabilă și prezența scenică.

Locuiește în România de ani buni și și-a găsit fericirea alături de un bărbat care o iubește nespus și îi este alături. Lucrurile nu au fost însă întotdeauna atât de bune pentru Bella. 

Participantă la emisiunea "Bravo, ai stil", Bella va face mărturisiti cutremurătoare despre trecutul său, în ediția care va fi difuzată pe 8 ianuarie. Bella le-a povestit juraților cea mai neagră perioadă a vieții sale.

Bella a fost părăsită de tatăl fetiței sale

Cu ani în urmă, ea s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat, a rămas însărcinată, iar apoi a fost părăsită și nevoită să își crească singură fiica pentru că acesta nu a mai contactat-o, așa cum a promis. 

  “M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, povestește Bella Santiago.

Bella Santiago iubește din nou

Din fericire, Bella a întâlnit pe cineva care îi este alături la bine și la greu și care ține enorm la fiica pe care artista o are din fosta relație. 

Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amandoua… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)”, spune Bella. 

image

Bella Santiago nu se pricepe doar la cântat, ci şi la afaceri. Frumoasa filipineză, care a câştigat X-Factor, şi-a investit premiul de 100.000 de euro pe care l-a câştigat la concursul muzical de la Antena 1. Cântăreaţa şi-a deschis un restaurant filipinez în zona de nord a Capitalei.

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net