Bella Santiago are o poveste de viață cutremurătoare! I-a făcut să plângă pe jurații de la "Bravo, ai stil"

7 ianuarie 2022

Bella Santiago, originară din Filipine, a făcut spectacol la X Factor România în urmă cu patru ani. Puțini sunt cei care cunosc povestea de viață tragică pe care o ascunde artista în spatele zâmbetului molipsitor și a personalității atât de joviale. 

image
Bella Santiago are o poveste de viață cutremurătore Sursă foto: X Factor

Bella Santiago a câștigat X Factor în 2018, atunci când i-a impresionat atât pe membrii juriului, cât și pe telespectatori cu vocea sa formidabilă și prezența scenică.

Locuiește în România de ani buni și și-a găsit fericirea alături de un bărbat care o iubește nespus și îi este alături. Lucrurile nu au fost însă întotdeauna atât de bune pentru Bella. 

Participantă la emisiunea "Bravo, ai stil", Bella va face mărturisiti cutremurătoare despre trecutul său, în ediția care va fi difuzată pe 8 ianuarie. Bella le-a povestit juraților cea mai neagră perioadă a vieții sale.

Bella a fost părăsită de tatăl fetiței sale

Cu ani în urmă, ea s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat, a rămas însărcinată, iar apoi a fost părăsită și nevoită să își crească singură fiica pentru că acesta nu a mai contactat-o, așa cum a promis. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png

  “M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, povestește Bella Santiago.

Bella Santiago iubește din nou

Din fericire, Bella a întâlnit pe cineva care îi este alături la bine și la greu și care ține enorm la fiica pe care artista o are din fosta relație. 

Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amandoua… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)”, spune Bella. 

image

Bella Santiago nu se pricepe doar la cântat, ci şi la afaceri. Frumoasa filipineză, care a câştigat X-Factor, şi-a investit premiul de 100.000 de euro pe care l-a câştigat la concursul muzical de la Antena 1. Cântăreaţa şi-a deschis un restaurant filipinez în zona de nord a Capitalei.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
3 aurel niamtu romanii au talent 2022 golden buzz 3 jpg jpeg
andra