Bella Santiago a învăţat singură limba română: «Soţul meu mă corectează!»

image
Bella Santiago a câştigat X-FactorFoto: Antena 1

Bella Santiago, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, sâmbătă, 7 septembrie, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, a învățat singură limba română. Originară din Filipine, şatena a venit în România în 2016, iar doi ani mai târziu s-a stabilit în țara noastră.

Bella Santiago este de puţin timp în România, dar a devenit una de-a noastră. A învăţat limba şi a reuşit să se facă uşor-uşor cunoscută după ce a câștigat cel mai recent sezon X- Factor România și s-a căsătorit cu iubitul său de origine română.

“Am învățat singură să vorbesc  I-am rugat pe colegii din trupă să vorbească cu mine în română, iar acolo unde nu înțelegeam, îmi explicau în engleză. Cu soțul meu vorbesc în casă numai în română. Nu mă descurc perfect, dar vorbesc din ce în ce mai bine”, a povestit Bella.

Deși încă e complicat pentru ea să cânte în limba noastră, Bella face progrese semnificative. “Îmi place mult să învăț melodii în altă limbă. Am cântat în chineză, indonesiană, malaieză, italiană și română. Când învăț o melodie în română, pentru Te cunosc de undeva!, îmi place să învăț singură textele. Apoi o cânt în fața soțului meu și el mă corectează”, a mai spus ea.

Bella Santiago, mămica unei fetiţe în vârstă de 8 ani 

Pe Nicu, soțul ei, l-a cunoscut prin intermediul lui Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox. Nu mult după aceea, și-au unit destinele. “Ne-am căsătorit anul trecut, pe 5 decembrie. El e un om extraordinar, cu un suflet foarte bun și frumos. L-am cunoscut prin Alex, solistul trupei Jukebox, sunt prieteni buni de familie. După trei luni, mi-a spus că îi place de mine. I-am dat o șansă și, în timp, am realizat că este un om care mă iubește cu adevărat și care ține mult la fiica mea”, povestește Bella.

Fiica ei, Kescielle (8 ani), stă deja de trei luni în România și și-a sărbătorit aici ziua de naștere. “A început deja să înțeleagă și să vorbească limba. Momentan face meditații și, în septembrie, va merge aici, la școală. Îi place să cânte, să danseze și să mă imite”, mai spune concurenta de la Te cunosc de undeva!

Bella mărturisește că îi place România și oamenii ei, printre care și-a făcut numeroși prieteni. Cel mai greu însă îi este aici iarna pentru că nu se poate obișnui nici cu frigul, nici cu zăpada, fiind născută într-o țară în care este cald tot timpul.

Citeşte şi:

Bella Santiango își va aduce fetița în România. A câștigat «X Factor» pentru ea!

Decizia Bellei Santiago după eșecul de la Eurovision 2019: «Nu cred că voi mai participa»

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
meghan markle jpg
Atac într-un birou de recrutare din Siberia / Foto Captură Video / Twitter
familie raceala gripa shutter jpg
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg