Majda și Bella Santiago, vacanță cu familiile în Poiana Brașov. S-au relaxat la saună și la piscină


    Majda
Majda

Weekendul prelungit de Rusalii a fost bine venit pentru vedete chiar dacă vremea nu a fost prea bună. A plouat, a fost și puțin soare, însă asta nu a împiedicat-o pe frumoasa Majda Aboulumosha să fugă la munte.

De când a ieșit din competiția Survivor simpatica vedetă nu a avut timp de relaxare sau de vreo vacanță, așa că acest concediu i-a prins tare bine. Ea și iubitul au fugit în Poiana Brașov, la un hotel de lux, aflat la poalele Postăvarului. 


    Majda e senzuală și în halat
Majda e senzuală și în halat

Chiar dacă a plouat, diva mulatră s-a bucurat din plin de facilitățile de la zona de spa. "Abia așteptam să mă relaxez puțin. Am fi vrut să mergem la mare, însă am ales muntele, să respirăm aer curat. Ne-am cazat la Ana Hotels. Am făcut saună umedă, saună uscată, am alternat cu zona de piscine de la interior și exterior. Am avut și soare, cam timid ce-i drept, dar a fost un weekend reușit", ne-a spus Majda. 


    Bella
Bella

Și Bella Santiago a ales să își petreacă weekendul alături de familia ei, la Poiana Brașov. Fosta câștigatoare de la X Factor din 2018 a profitat de mini vacanța de Rusalii și alături de soțul ei Nicu Grig și de fiică Kassie, în vârstă de 10 ani, s-au cazat la un hotel de lux, unde au beneficiat de mai multe facilități atât pentru copii cât și pentru adulți.


    Bella a venit la munte cu familia
Bella a venit la munte cu familia

Dacă Bella și Nicu s-a bălăcit în piscină și a făcut saună, micuța ei a învățat să lucreze manual tot felul de obiecte, la atelierul din incinta hotelului, dedicat copiilor. Au făcut plimbări la pas, s-au dat în tobogane și s-au bucurat de experiențele culinare, mai cu seamă de brunchul de Rusalii care a fost unul special, la hotelul din Poiană. 

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub kamara png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg