Pink girls! Valentina Pelinel, Majda și Bella Santiago, super femei, în super ținute!

Ultima actualizare:

Cele mai tari ținute roz ale vedetelor! Valentina Pelinel, Bella Santiago, Irina Gologan, Lena Enache și Ilinca Obădescu au făcut furori la deschiderea noii locații de make-up a Elenei Ciftci. Au purtat outfituri care mai de care mai interesante, în culori vesele. 

Divele au îmbrăcat rochii de vară, în nuanțe pink!
Divele au îmbrăcat rochii de vară, în nuanțe pink!

Într-o atmosferă de basm, cu prăjituri colorate, baloane roz și un decor floral în aceleași nuanțe de roz pudrat, așa au fost întâmpinate vedetele la un eveniment monden din Capitală.

Tematica a fost Pink, iar divele s-au jucat cu imaginația și culorile, și se pare că le-a plăcut foarte mult judecând după zâmbetul larg. Elena Ciftci, organizatoare evenimentului, a purtat o rochiță scurtă roz deschis, iar Valentina Pelinel, care este brand ambasadorul academiei Elenei Ciftici, și-a făcut apariția într-o salopetă din in, fucsia.

Urmărește și: Ce eforturi face Valentina Pelinel pentru a-și menține silueta! «Mă chinui»

Ținuta i-a pus în evidență silueta impecabilă, pe care și-a recâștigat-o după cele două nașteri, cu sport și o alimentație corectă. Arată ca pe vremea când prezenta moda pe podiumurile celebre și nici nu ai zice că este mamă.

„Îmi place culoarea roz, este veselă și îți dă o stare de spirit bună. Nu ai cum să porți roz și să fii trist! Dresscode-ul ales de Elena Ciftci care este prietena mea și cea care m-a machiat la toate evenimentele importante din viața mea, a fost ales foarte bine. Salopeta aceasta mi-am cumpărat-o dintr-o vacanță din străinătate. Este din in, e foarte ușoară și buna pentru zilele toridele vară.", ne-a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel și-a expus silueta perfectă!
Valentina Pelinel și-a expus silueta perfectă!

Bella Santiago a optat pentru o ținută cu pantalon lung și bustieră în care a arătat ca o bombonică, iar colega ei de breaslă Francisca Dulceanu a purtat pantaloni scurți și cămașă fucsia.

Bella Santiago este cu adevărat apariție! Elena Chiftici poate să ne confirme
Bella Santiago este cu adevărat apariție! Elena Chiftici poate să ne confirme

Lena Enache, soția fotbalistului Gabi Enache, și Roxana Blagu au ales să se joace puțin cu dresscode-ul și au purtat rochițe cu flori, în nuanțe jucăușe de roz, verde și alb.

 Ilinca Obădescu și Ela Crăciun și-au făcut apariția în rochii "deep pink", iar Majda Aboulumosha a fost ca o zână. Ea a purtat o rochie din mătase, decoltată, roz deschis, iar ținuta a fost accesorizată cu o coroniță superbă cu floricele și saboți foarte eleganți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net