Teo Trandafir își concurează fiica la ținute. Cum s-au îmbrăcat pentru distracția de 1 Mai

Teo Trandafir, realizatoarea emisiunii cu același nume, de la Kanal D, are o relație superbă cu fiica ei, Maia, o adolescentă cu capul pe umeri, deșteaptă și frumoasă. Cele două le-au arătat fanilor de pe Instagram cum s-au distrat de 1 Mai și nu putem să nu remarcăm ce ținută «cool» a purtat mămica Teo.

cub teo trandafir animat gif

În ziua în care tot românul a cinstit Ziua Muncii prin odihnă, mai ales că 1 Mai a picat și duminică, Teo Trandafir (53 de ani) și fiica ei, Maia (17 ani), au decis să fie active și să ia, la pas, cărări de munte. "Noi o luăm ușor în drumeție. O să fie complicat, dar ne vedem mai încolo. Un 1 Mai fericit!", au anunțat, Teo și Maia, pe Instagram, acolo unde vedeta de la Kanal D este urmărită de peste 500.000 de oameni.

Citește și: Cel mai sincer interviu marca Teo Trandafir. Iubește, e plină de speranță și se mai vede mireasă

Trebuie să remarcăm cum s-au îmbrăcat cele două, mamă și fiică, pentru drumeția de 1 Mai. Dacă Maia a ales o ținută simplă, jeanși, hanorac alb și adidași, Teo iese mai mult în evidență cu outfit-ul modern. Hanoracul vedetei are un buzunar imens, în partea din față, care poate fi lejer folosit pentru a depozita diverse obiecte personale, are glugă și un imprimeu cu un înger. Teo mai poartă pantaloni strâmți, verde-pădure, și pantofi cu platforme. Îi stă foarte bine, ținuta îi dă un aer tineresc și este pe stilul ei. 

Maia va împlini 18 ani peste câteva zile

Teo și Maia au o relație minunată și, nu de puține ori, prezentatoarea de la Kanal D a povestit că fiica ei are capul pe umeri, o gândire sănătoasă și matură și un comportament exemplar. Pe 10 mai, tânăra va împlini vârsta de 18 ani și va deveni majoră.

"Maia nu a fost niciodată un copil rebel și am avut noroc din punctul acesta de vedere, pentru că am putut să stau liniștită. Deja mai are un pic și face 18 ani și, ca orice copil, a avut năzbâtiile vârstei, nimic care să mă fi marcat. Timpul îl gestionez că orice alt om. Eu merg la serviciu, Maia merge la scoală, fiind un copil de Cambridge, când ajunge acasă, învață. Seara, stăm împreună și ne împărtășim ziua, și încercam să facem cât mai multe lucruri împreună", ne povestea Teo Trandafir, într-un interviu exclusiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
horoscop ( FOTO pixabay )
gaz pixabay com jpg
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png