Motivul pentru care emisiunea lui Teo Trandafir «dispare» o perioadă de la Kanal D

Emisiunea „Teo Show” nu va mai putea fi vizionată o perioadă la Kanal D. Inițial s-a crezut că show-ul a fost scos din grila de programe, însă telespectatorii nu au motive de îngrijorare. Iată ce se va întâmpla de fapt! 

„Teo Show”, emisiune prezentată de îndrăgita prezentatoare TV Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru, urmează să ia o pauză binemeritată de pe micile ecrane. Gazda emisiunii a explicat la finalul ediției de vineri, 3 mai, că întreaga echipă întră în vacanță, astfel că show-ul nu va mai putea fi urmărit decât începând din toamnă. Emisiunea promite să revină însă cu forțe proaspete, subiecte interesante și invitați cu povești impresionante.

Citește și: Teo Trandafir, despre foștii ei colegi: «Adesea m-am simțit trădată»

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir „dispare” o perioadă de pe micile ecrane

Kanal D urmează să treacă, începând de săptămâna viitoare, la grila de vară, astfel că vor exista câteva modificări în privința emisiunilor și a programului care au rulat până în prezent. Echipele mai multor emisiuni intră în vacanță, astfel că acestea vor fi înlocuite. 

Vara aceasta aduce cu sine mai mult joc al minţii alături de Dan Negru, în cadrul emisiunii „Jocul cuvintelor”, dar și o incursiune în interiorul celor mai distractive petreceri, cu ajutorul noului sezon din „Se strigă darul”, care începe sâmbătă, 18 iunie, de la ora 20:00.

De asemenea, odată ce „Teo Show” intră în vacanță, va exista o reconfigurare a orelor de difuzare pentru „Casa iubirii”, care va putea fi urmărită de luni pâna vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00. Sâmbătă şi duminică, reality-ul matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00.

Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22:30. 

S-a speculat că emisiunea „Teo Show” ar fi fost scoasă definitiv din grila de programe

Recent, s-a vehiculat că audiența mică obținută în ultima perioadă de „Teo Show” ar fi dus la scoaterea din grilă a emisiunii. Cifrele obținute de prezentatoarea TV în ultima perioadă ar fi tot mai mici, astfel conducerea ar fi decis că emisiunea nu mai prezintă interes pentru public.

În documentul oficial transmis de Kanal D nu apare însă această informație, fiind adus la cunoștință doar faptul că echipa de la „Teo Show” intră în vacanță. Teo Trandafir activează în trustul Kanal D încă din 2013.

Citește și: Cel mai sincer interviu marca Teo Trandafir. Iubește, e plină de speranță și se mai vede mireasă

Teo Trandafir, întrebată când se retrage din televiziune

În urmă cu doar câteva luni, Teo Trandafir a fost întrebată, în cadrul unui interviu, cât va mai lucra în televiziune. Teo a vorbit atunci despre momentul retragerii în stilul caracteristic, glumeț, explicând că va rămâne pe micile ecrane până când șefii vor decide să o concedieze.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Mă dau afară și aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag.”, a glumit atunci Teo Trandafir. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
pistolul cu bile bacau jpeg
Alegeri în Bulgaria - dispozitive de votare într-o secție din Sofia FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ion Hristescu png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png
cub anca androne png
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg