A iubit Connect-R două femei în același timp? Motivul pentru care nu vrea să se căsătorească din nou

Ultima actualizare:

Ștefan Relu Mihalache alias Connect-R a fost invitatul Denisei Rifai la emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Artistul a vorbit despre femeile din viața lui și a dezvăluit care este motivul pentru care nu dorește să se căsătorească din nou. 

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2013 și au divorțat în 2018
Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2013 și au divorțat în 2018

Ștefan Relu Mihalache a fost pe punctul de a ajunge în fața ofițerului de stare civilă în anul 2011. Cu doar puțin timp înainte de nuntă, a decis însă să rupă logodna cu Diana Georgescu și să pornească pe drumuri separate. Mai mult decât atât, după un aproximativ un an de la despărțire, s-a căsătorit cu Misha. 

Întrebat dacă a iubit două femei în același timp, Connect-R a răspuns în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cântărețul a mărturisit că s-a îndrăgostit de Misha după ce a încheiat relația cu Diana Georgescu și că cele două povești de dragoste au evoluat complet diferit. 

"Cu Diana am terminat când am terminat. Ceva m-a făcut, este incredibil...Eu cu Diana căutam locație de nuntă și efectiv, la 2 zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a spus „Nu! Pleci!” Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o.

După care, la câteva luni, am cunoscut-o pe Misha, prin Sava, am mers la studio să trag o piesă, ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți cu toții. Nu, nu am...Diana și cu Mihaela sunt ca și cronologie total intangibile.”, a răspuns Connect-R atunci când a fost întrebat dacă a iubit două femei în același timp.

Connect-R a fost întrebat și dacă consideră că o împăcare cu Misha ar fi posibilă. Cei doi au divorțat în anul 2018 și au împreună o fetiță de dragul căreia au rămas în relații amicale. Artistul a dezvăluit că nu își dorește să se recăsătorească cu Misha, dar nu exclude posibilitatea ca în viața lui să apară o femeie alături de care să se simtă din nou împlinit și fericit. 

În plus, cântărețul a dezvăluit care sunt caracteristicile pe care trebuie să le aibă cea alături de care își poate imagina un viitor comun. 

Nu știu, nu cred (n.r dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta.Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea”, a spus Connect-R.

Cum arată femeia perfectă din punctul de vedere al lui Connect-R

El mărturisește că atunci când o femeie va înțelege că nu el trebuie să o facă fericită, atunci într-adevăr vor reuși să se înțeleagă, să ajungă să locuiască sub același acoperiș, să ajungă chiar și la căsătorie, însă până atunci nimic din toate astea nu se vor putea întâmpla.

Nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine și atât. Ideea asta cu jumătatea mea...care jumătate? Care jumătate, că suntem un întreg. Va exista o altă femeie în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună, de ce nu să ne și căsătorim dacă își dorește, dar va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul ăsta da, e minunat”, a mai spus Connect-R.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net