EXCLUSIV "Pe mine Connect-R nu m-a înşelat!"

Ultima actualizare:

Până ieri poza în soţul model şi tăticul perfect! Ştefan Mihalache, alias Connect-R, a fost surprins în tandreţuri cu o blondă la mare, iar un sărut la ceas de seară ar putea să-i arunce căsnicia cu Misha în aer! Contactată de Click!, fosta logodnică, Diana Georgescu jură că pe ea solistul nu a înşelat-o în cei cinci ani de relaţie.

Showbiz-ul românesc este în fierbere de când Ştefan Mihalache (32 de ani), alias Connect-R, este bănuit că şi-ar fi înşelat actuala soţie, pe blonda Misha cu o altă... blondă. Solistul a fost surprins la Mamaia în tandreţuri şi chiar sărutându-se cu o fată agăţată într-un club de prietenul lui de nebunii, Dj Jimmy Dub. Connect-R şi-ar fi petrecut chiar noaptea într-un apartament din Constanţa cu misterioasa fată.

Comportamentul solistului a şocat lumea mondenă, mai ales că acesta a pozat în ultima vreme într-un familist convins, postându-şi zilnic pe net poze cu actuala soţie, Misha, căreia îi tot făcea declaraţii de iubire, dar şi cu fetiţa lor în vârstă de  şase luni.

Contactată de Click!, fosta logodnică a solistului, Diana Georgescu, cea care a stat nu mai puţin de cinci ani cu acesta,  susţine că ea, personal, nu a trecut niciodată printr-o experienţă atât de nefericită: ”Nu-mi place să comentez, mie îmi place discreţia. Un lucru e sigur: eu nu am păţit asta!”, a spus bruneta.

Diana Georgescu şi Ştefan Mihalache s-au iubit din 2008 până în 2013. Au fost logodiţi şi ar fi trebuit să se căsătorească. Cu toate acestea, cei doi nu au ajuns la altar şi s-au despărţit în februarie anul trecut. La doar  trei luni, Connect-R a anunţat că are o nouă  iubită, Misha,  cu care s-a căsătorit civil pe data de 24 iulie 2013.

Naşu’ Pepe se pregăteşte de nuntă

Simona Tudorache

Pepe ( 35 ani)  și Raluca (23 ani) sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lui Connect- R, eveniment planificat pe data de 21 septembrie. Deși gurile rele dădeau ca sigură o ruptură în cuplul Connect-R și Misha, după ce solistul a fost surprins în ipostaze compromițătoare cu o blondă, nașul Pepe dă peste cap toate supozițiile: ”Ei sunt fericiți. Nu s-a întâmplat nimic. Nunta lor se ține! Dacă ești amabil cu o persoană, nu înseamnă că ai ceva cu ea”, a mărturisit solistul, pentru Click!

Misha şi Connect-R  au fost ieri naşi la  botezul copilului lui  Ciupi de la Mandinga
Misha şi Connect-R au fost ieri naşi la botezul copilului lui Ciupi de la Mandinga

Și pentru că evenimentul se apropie, Pepe și Raluca și-au pregătit deja ținutele: “Soția mea are două-trei variante, nu știe sigur pe care merge. Eu mi-am ales un costum de la Filip Cezar, cu toate că mai am unul cumpărat din Italia. Ne dorim ca dragostea noastră să fie un model și pentru ei. Ei se iubesc și se apreciază foarte mult, au o fetiță, ca și noi, și le doresc ca pe viitor să mai aibă cel puțin încă un copil", știu că își doresc", a mai spus Pepe, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net