Adriana Bahmuțeanu susține că relația cu mama ei i-a afectat viața amoroasă: „Acolo s-a produs o ruptură”

Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu (50 de ani) și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu mama ei. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că legătura cu părinții i-a influențat viața amoroasă, iar lipsa tatălui a afectat-o considerabil pe parcursul vieții.

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

„Nu a avut acces la mine și nici eu la ea și acolo s-a produs o ruptură”

Adriana Bahmuțeanu nu se poate lăuda cu viața ei amoroasă, întrucât nu prea a avut parte de noroc în acest sens. De vină ar fi fost ruptura relației cu mama sa, resimțită încă din primele luni de când a venit pe lume. A divorțat de mai multe ori de Silviu Prigoană, după ce au fost protagoniștii unor scandaluri de zile mari, iar ultimul bărbat de care s-a îndrăgostit a dispărut fără urmă, înainte să se căsătorească cu el. Vedeta a vorbit despre momentul în care între ea și mama ei s-a produs o ruptură, mai exact atunci când se afla în spital și s-a născut prematur.

M-am născut prematur, am stat o săptămână în incubator, în perfuzii și mama nu a putut să mă vadă. Nu a avut acces la mine și nici eu la ea și acolo s-a produs o ruptură, o relație întreruptă între copil și mama și la asta lucrez acum.

Este transgenerațional, pentru că am descoperit și în trecutul generațiilor la fel, același tip de relație întreruptă cu mama. Până nu vindeci asta, nu ai cum ca tu să ai o relație de cuplu fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea „Viața fără filtru” găzduită de Mădălin Ionescu.

„Fiecare dintre noi avem lucruri de vindecat”

De asemenea, fosta prezentatoare TV a făcut câteva mărturisiri emoționante despre tatăl ei, care a decedat, însă înainte să se întâmple tragedia, vedeta și-a cerut iertare de la el, în timp ce se afla la terapie intensivă. 

„Tata, Dumnezeu să-l odihnească, nu mai este în lumea asta. Este într-o lume mai bună. L-am însoțit în ultima etapă a vieții în pandemie, am intrat la el la ATI, la terapie intensivă, și deși nu aveam voie, pentru că erau restricțiile acelea, am intrat acolo, am profitat de lege că eram rudă de gradul 1 și m-au lăsat până la urmă. Acolo a fost prima dată când mi-am cerut iertare, am reluat legătura și am înțeles, de fapt, de ce era așa și de ce făcuse toate lucrurile astea.

Pentru că și el, la rândul lui, fusese un copil foarte chinuit. O copilărie extrem de grea. Am descoperit, la un moment dat, o fantomă în trecutul transgenerațional al familiei mele. Pentru că ce pățise tata la o anumită vârstă, au pățit și cei din generațiile următoare. Am vindecat fantoma asta, dar fiecare dintre noi avem lucruri de vindecat”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
loredana groza bobonete jpg
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
vanzare carti anticariat jpg
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
image
actualitate.net
image
actualitate.net