C├ót de autentice sunt podcasturile din Rom├ónia? Adrian Artene, director G├óndul Media: ÔÇ×Presa are acum tot ce ├«i trebuie, mai pu╚Ťin jurnali╚ÖtiÔÇŁ

Adrian Artene, jurnalist cu peste 25 de ani de experien╚Ť─â ├«n media, fost jurnalist de investiga╚Ťii, acum director editorial G├óndul Media, a acceptat s─â vorbeasc─â pentru Click! despre ce ├«nseamn─â cu adev─ârat un podcast, dar ╚Öi unde gre╚Öesc cei care fac acest tip de emisiune-interviu la noi ├«n ╚Ťar─â. 

Adrian Artene, despre podcasturile din Rom├ónia: ÔÇ×Multe sunt superficiale, dialoguri care nu au consisten╚Ť─âÔÇŁ

Adrian Artene este genul de jurnalist cu care de la prima discu╚Ťie ai impresia c─â te cuno╚Öti de-o via╚Ť─â. O persoan─â cald─â, deschis─â, un jurnalist cu experien╚Ť─â, cu zeci de interviuri la activ, emisiuni cu personalit─â╚Ťi din toate zonele, fie c─â vorbim de showbiz, politic─â, justi╚Ťie sau cultur─â.

├Än interviul acordat Click!, Adrian Artene a vorbit despre emisiunea pe care a lansat-o de cur├ónd. Un podcast pentru care munce╚Öte, se documenteaz─â, ├«╚Öi arat─â interesul fa╚Ť─â de interlocutor. Directorul G├óndul Media ├«╚Öi dore╚Öte ca acest podcast s─â fie altceva dec├ót exist─â la momentul actual pe pia╚Ť─â. Chiar a╚Öa se nume╚Öte ╚Öi podcastul, Altceva cu Adrian Artene.

De la vedete la influenceri, majoritatea personalit─â╚Ťilor au dat REC ╚Öi au pornit discu╚Ťiile cu diferite personaje, ├«n fa╚Ťa camerei. Ce le lipse╚Öte? Ei bine, Adrian Artene ne-a m─ârturisit c─â multe din podcasturile din Rom├ónia sunt f─âcute superficial. Motivul? Lipsa document─ârii, dar ╚Öi a jurnali╚Ötilor, care sunt tot mai pu╚Ťini. Despre dragostea pentru pres─â, respectul fa╚Ť─â de cititor, dar ╚Öi despre multe alte lucruri afla╚Ťi ├«n interviul Click!.

cub adrian artene png
Altceva cu Adrian Artene, director Gândul Media

ÔÇ×Vin cu o expertiz─â de 25 de ani de experien╚Ť─â ca jurnalist. Uneori mai afirm: presa are acum tot ce ├«i trebuie, mai pu╚Ťin jurnali╚Öti. Tenta╚Ťia de a fi ├«n fa╚Ťa camerei e mare, dar pentru asta, pe mine fiecare edi╚Ťie, fiecare podcast m─â epuizeaz─â, ├«n sensul ├«n care stau nop╚Ťi ├«n ╚Öir pentru documentare.

Este formula mea de a ar─âta respect celui cu care dialoghez. Eu c├ónd m─â ├«nf─â╚Ťi╚Öez ├«n fa╚Ťa celui cu care discut ╚Ötiu cam tot despre personalitatea respectiv─â. Este important s─â te documentezi, s─â le ar─â╚Ťi oamenilor acest respect.

Exist─â acum podcasturi ╚Öi podcasturi. Multe sunt superficiale, dialoguri care nu au consisten╚Ť─â. Asta propune Altceva.ÔÇŁ, a spus Adrian Artene, ├«n cadrul interviului Click!

Dac─â sunte╚Ťi curio╚Öi s─â vede╚Ťi Altceva cu Adrian Artene, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â v─â abona╚Ťi la canalul lui de Youtube ╚Öi s─â da╚Ťi Play ­čśÇ. L─âs─âm mai jos un interviu realizat de directorul G├óndul Media cu Ioana Dichiseanu, so╚Ťia lui.

Directorul G├óndul Media este, pe l├óng─â meseria de jurnalist, ╚Öi un bun scriitor, a lansat un volum de poezii pe care vi-l recomand s─â-l citi╚Ťi la cafeaua de diminea╚Ťa, ├«n lini╚Ötea serii, ori c├ónd v─â love╚Öte pofta de savurat o lectur─â pl─âcut─â. Acest volum de poezii este recitat de c─âtre regretatul Ion Dichiseanu.

image
Volumul de poezii este ├«nso╚Ťit ╚Öi de un CD pe care ├«l pute╚Ťi asculta ├«n tihn─â
image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg