Am aflat ce conțin filmele aduse de Pepe la emisiunea „Un Show păcătos” ca s-o distrugă pe Raluca Pastramă?! Scene de sex filmat și urme de droguri pe masă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Ionuț Pascu, alias Pepe, și Raluca Pastramă a atins cote nebănuite, în contextul noului proces pe care fosta soție i l-a intentat solistului de latino cerând custodia fetițelor lor. Pepe a venit, luni seară, furios la „Un Show Păcătos”, și le-a arătat în culise Marei Bănică și lui Dan Capatos mai multe fimulețe incriminatoare și șocante în care s-ar afla Raluca Pastramă, care nu au putut fi difuzate pe post. Click! a aflat ce conțin, cu lux de amănunte, filmulețele cu pricina. 

Ce conțineau filmulețele indecente aduse de Pepe la „Un Show Păcătos”?! 

Pepe și fosta soție Raluca Pastramă  au pornit un război pe viață și pe moarte în urmă cu două săptămâni, când aceștia s-au prezentat la Judecătoria Buftea, după ce Raluca Pastramă i-a intentat un nou proces cântărețului, cerând custodia celor două fetițe ale lor. 

Luni, a avut loc tot la Judecătoria Buftea  procesul de divorț dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru, cu care fosta soție a lui Pepe are o fetiță. Pepe, care este mai nou bun prieten cu Ibrahim Ibru, a venit și de data aceasta la tribunal, în calitate de martor. 

Luni seară, Raluca Pastramă a intervenit telefonic în emisiunea „Un show păcătos” și a făcut o serie de dezvăluiri din fosta căsnicie cu Pepe, lansând o serie de acuzații la adresa artistului. 

Enervat la culme atunci când a auzit acuzațiile făcute de fosta lui soție, Pepe și-a făcut apariția ca o furtună în platoul emisiunii de la Antena Stars. 

Artistul s-a așezat pe canapea și a spus : „Nu plec de aici”,  scoțând la interval mai multe filmulețe indecente având-o ca protagonistă, spune el, pe Raluca Pastramă.

Artistul le-a arătat Marei Bănică și lui Dan Capatos filmulețele cu fosta soție în ipostaze șocante, care nici măcar nu au putut fi arătate pe post. Mara Bănică, prietenă atât cu Pepe cât și cu Raluca, a rămas si ea șocată după ce a vizionat imaginile, fiind somată ulterior de Pepe să povestească ce a văzut, în timp ce Raluca Pastramă se afla în direct prin telefon. 

Scene ireale! Ibrahim către Raluca Pastramă, care stătea pe WC: „Te c..i și mănânci?!”

Click! a aflat ce conțineau, mai precis, filmulețele aduse de Pepe în emisiunea „Un Show Păcătos”.

Unul dintre filmulețele incriminatoare o arătau pe Raluca Pastramă într-o stare euforică, mai degrabă de ebrietate, stând în șezut pe WC-ul din baia de acasă, cu un sandwich în mână. În tot acest timp Ibrahim Ibru, fostul soț, o filma și o întreba zeflemitor:

 „Ce faci?! mănânci și te c..i?! Te-ai drogat?!”

Raluca de abia a răspuns: Puțin așa…”

În aceeași filmare, pe masă lângă buletinul Ralucăi Pastramă, au fost surprinse niște liniuțe de cocaină. 

O altă filmare adusă de Pepe conținea scene de sex cu un vibrator. Nu era, însă, vizibil și chipul Ralucăi Pastramă. 

Raluca Pastramă crede că Pepe a pus la bătaie aceste filmulețe pentru a o discredita, după ce acesta s-a aliat cu Ibrahim Ibru. 

De altfel, în cursul zilei de luni 21 octombrie, la Judecătoria Buftea s-a și pronunțat divorțul dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru, urmând ca pe 2 decembrie instanța să stabilească cine va primi custodia copilului lor.  

Mara Bănică, șocată!: „Îmi pare foarte rău pentru copiii lor”

Mara Bănică a rămas profund șocată și nu a mai dormit toată noaptea după ce a văzut filmulețele cu Raluca Pastramă, aduse de Pepe în emisiune. 

„E foarte târziu în noapte și de multe ori mi se întâmplă să vin cu atâta adrenalină de la emisiunea <<Un show păcătos>>, încât să nu mă ia somnul. Asta este una dintre serile acelea, și este așa pentru că am avut o seară foarte grea din punct de vedere al conținutului. O seară în care nu trebuia să debuteze așa o emisiune care avea cu totul și cu totul alt desfășurător, dar lucrurile s-au precipitat. 

A pornit de la un SMS pe care l-am primit de la Raluca Pastramă. Aveam o știre scurtă, despre divorțul de Ibrahim, cel de-al doilea soț al ei, în care a fost martor Pepe. SMS-ul a schimbat complet emisiunea și s-a ajuns la o serie de dezvăluiri care s-au finalizat cu sosirea intempestivă a lui Pepe în platou. Ne-a arătat niște imagini în pauza publicitară în care spune că Raluca s-ar droga și niște filmulețe din intimitatea ei, dacă ea este în acele imagini. 

Eu pe oamenii ăștia i-am cunoscut, am fost la nunta lor, la botezul copiilor, în casa lor atunci când erau un cuplu și m-a marcat foarte tare ce am văzut și ce s-a creat astăzi la <<Un show păcătos>>, și să spun public că îmi pare foarte rău în primul rând pentru copiii lor. Pentru că ea e mama lor, el e tatăl lor și peste ani de zile lucrurile astea rămân în memoria internetului. 

Nici nu știu dacă-i adevărat, dacă nu-i adevărat, dacă e de interpretat la fotografiile și filmele alea ceva. Aș ruga-o pe Raluca să cumpănească și să iasă public cumva, să spună ceva despre imaginile astea, să ne lămurească. Mi-aș dori mult să nu fie așa. Am trăit o seară șocantă”, a spus Mara Bănică, într-un filmuleț postat târziu în noapte pe pagina ei de Instagram, după terminarea emisiunii de la Antena Stars. 

La rândul său, Pepe a anunțat că a depus filmulețele cu pricina și în instanță. 

„Sunt depuse în instanță. Nu am depus tot, ce a fost decent pentru instanță. Pe mine mă interesează consumul în casa în care vin copiii și te dai că ești această mamă. Te bați cu pumnul în piept că tu nu, soțul, păi și ce caută copiii mei acolo?

Vă jur că nu săream din pat dacă nu eram eu acuzat. Tocmai pe mine? (...) Eu nu am fumat în viața mea țigări normale. Eu nu știu să trag în piept. (...) Vrei să îți dau aceleași farfurii din care se consumă cu aceleași farfurii cu care le e servit dimineața micul dejun. Nu ai cum, e mult. 

(...) N-ai cum să zici că dormi cu nevasta mea în pat și ea era... pai ți l-am arătat pe Tibi. Dansa cu el sau ce făcea. (...) Eu am depus filmările în instanță și a depus și Ibrahim. A depus și ea contra lui Ibrahim, mai rele. Eu îmi protejez copiii, atâta tot. Cum crezi tu că în diminețile respective se ducea cu copiii la școală. (...)", a spus Pepe la „Un show păcătos”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania jpg
image png
netflix pexels jpg
raluca badulescu serghei mizil instagram jpg
netflix jpg
augustin viziru colaj instagram jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net