Amalia Enache, cum nu o vezi la știri, complet nemachiată!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Amalia Enache a apărut marți seară, la un eveniment monden, de fițe, unde a fost prezentă toată lumea bună, în special dive, dar și domni. Ceea ce a surprins, a fost că știrista Amalia Enache a fost singura dintre invitate care, surpriză, a apărut nemachiată, așa cum nimeni nu a văzut-o până acum la TV. 

Amalia Enache, cum nu o vezi la știri, complet nemachiată!
Amalia Enache, cum nu o vezi la știri, complet nemachiată!

Serată importantă în Capitală, unde un eveniment monden, discret, a atras mai multe vedete din lumea showbiz-ului autohton. Doamnele au venit gătite, pe tocuri, elegante, machiate și... cu intervențiile estetice la purtător. Singura dintre invitate care a făcut notă distinctă, afișând un look natural, fără machiaj, într-o ținută relaxată, a fost Amalia Enache, prezentatoarea știrilor PRO TV. 

Citește și Amalia Enache și Tavi Clonda s-au distrat la film. Ce mari și frumoase sunt fetițele lor!

Amalia Enache, 44 de ani, și-a făcut apariția într-o pereche de blugi negri, un pulover alb cu croială largă și o pereche de bocanci. Ceea ce a frapat la știrista PRO TV, a fost faptul că a venit nemachiată, cu un zâmbet discret, iar pe chipul ei se vedeau într-adevăr urmele orelor de muncă de pe platourile TV, dar și a nopților nedormite, ca mamă a unei fetițe de câțiva anișori. Amalia Enache a demonstrat că este o femeie asumată și că cearcănele și tenul imperfect pot fi de asemenea caracteristicile unei femei puternice, de succes, care nu simte neapărat nevoia să apele la intervenții estetice în exces pentru a estompa urmele trecerii timpului. 

image
image

Amalia Enache, despre tatăl fetiței sale

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezențe de la pupitru știrilor TV, dar este și o persoană discretă care nu își afișează viața personală. Prezentatoarea a vorbit totuși pentru Click! despre tatăl fetiței sale. Amalia Enache a mărturisit că tatăl fetiței locuiește în România și că preferă să stea în afara luminii reflectoarelor, nefiind o persoană publică. 

De fapt, Amalia Enache are o relaţie cu un un bărbat mai tânăr cu vreo 10 ani decât ea, Claudiu Anghel, de profesie make-up artist, în vârstă de 34 de ani.

Citește și INTERVIU EXCLUSIV Amalia Enache, detalii despre tatăl fiicei sale. «Are un alt stil de viață decât al nostru»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net