Amalia Enache: "E foarte greu să fii părinte singur"

Ultima actualizare:

    Amalia Enache
Amalia Enache

Este una dintre cele mai calde şi plăcute prezenţe din televiziune, pe cât de vizibilă pe sticlă şi în diverse proiecte, pe atât de discretă cu viaţa personală. Despre împletirea acestor două dimensiuni şi ce o face optimistă toamna aceasta ne-a povestit în cele ce urmează.

Are mai bine de două decenii de când lucrează la Ştirile ProTV, dar în tot acest timp a reuşit să îşi menţină acea combinaţie atemporală de prospeţime, calm şi echilibru. Anunţă ştiri importante, dar niciodată nu a vrut să facă din schimbările vieţii ei personale vreo ştire importantă. La acest capitol şi-a făcut mereu alegerile cu o discreţie pe care a impus-o cu eleganţă şi maturitate. Pentru că asta i-a adus fericire. Este mama unei fetiţe de cinci ani, asumându-şi mare parte dintre responsabilităţile maternităţii pe cont propriu, iar experienţele trăite cu siguranţă că i-au inspirat şi cel mai nou proiect al său.

Te regăsim, după atâţia ani, tot la pupitrul Ştirilor ProTV. Câţi ani sunt, mai exact? Îţi aminteşti cum era acea Amalia Enache din prima ei zi de muncă în cadrul acestui post TV?Din anul 2000 sunt în redacţia Ştirilor ProTV, din 2003 sunt şi la pupitrul Ştirilor de noapte. Sigur că îmi amintesc prima zi şi de fapt primii ani, pentru că eram la început, la vârsta la care vrei să arăţi ce poţi, deşi nu îţi e clar nici ţie exact care îţi sunt limitele. Eram serioasă, ambiţioasă, la locul meu, dispusă să învăţ şi să muncesc mult.

Citeşte mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net