Andreea Bălan nu mai tace! Ce a spus după ce oamenii au acuzat-o că îi distruge cariera lui Victor Cornea

Andreea Bălan pune piciorul în prag! Artista a deschis cutia Pandorei și s răspuns criticilor referitoare la relația sa cu Victor Cornea. De-a lungul timpului au fost mulți răutăcioși care au acuzat-o că din cauza sa Victor va avea foarte mult de pierdut în carieră, însă până acum s-a abținut să dea curs speculațiilor. De data aceasta vrea să facă lumină în scandal.

Andreea Bălan, despre întâlnirea cu Victor Cornea
Andreea Bălan, despre întâlnirea cu Victor Cornea

Andreea Bălan, despre întâlnirea cu Victor Cornea

De mai bine de un an de zile, Andreea Bălan șu Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste intensă. Cei doi se poartă deja ca o familie, iar relația lor nu pare să fi întâmpinat până acum probleme majore. Ba dimpotrvă! Vedeta a declarat de multe ori că Victor este bărbatul vieții sale și că a venit într-o perioadă când într-adevăr era pregătită de o relație, după ce, mai mulți ani, a decis să rămână singură pentru a se vindeca. După lungi perioade de lucru spiritual ce a inclus rugăciuni, meditații, manifestare, Victor a venit în viața Andreei ca o minune.

Eu m-am rugat foarte, foarte mult pe iarbă, în curte, meditam. Când am simțit cu adevărat că mi-am schimbat energia, atunci a venit Victor, eu știam că e pe aproapePur și simplu mi-a scris pe Instagram la un filmuleț de spiritualitate și i-am spus „Mulțumesc”. Mi-a spus că joacă tenis, nu am știut și am simțit că e altceva. Eu vizualizam așa în minte. Am vorbit la telefon, ne-am văzut pe video și am avut timp să ne cunoaștem. Am știut amândoi ce vrem, el fiind sportiv de performanță nu mai are timp să filtreze, eu eram sătulă de băieți care vor doar să iasă la o întâlnire cu mine”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Ce a spus după ce oamenii au acuzat-o că îi distruge cariera lui Victor Cornea

Chiar dacă totul merge așa bine între timp, gurile rele nu s-au ferit să tacă. Mulți au acuzat-o că îl dă în spate pe Victor în privința carierei și că îi distrage mult atenția atunci când merge cu el în turneu. Mulți au spus că nu o să le meargă nici din cauza diferenței de vârstă de 10 ani. Artista însă le-a dat acum replica criticilor. 

De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee. Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur”, mai spune Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net