Care dintre cele doua fiice ale Andreei Bălan îi calcă pe urme. A cântat cu ea pe scenă în fața a mii de oameni, fără emoții! Video

Andreea Bălan are două fete și este foarte mândră de ele, dar, una sigură dintre ele pare că îi calcă pe urme. Ella, care acum are 7 ani, s-a urcat pe scenă alături de mama și sora ei mai mică.

Andreea Bălan, împreună cu fiicele sale / foto: arhiva personala
Andreea Bălan, împreună cu fiicele sale / foto: arhiva personala

Așa cum se poate observa în video-ul de mai jos, postat de Andreea Bălan pe Instagram, deși ambele fete sunt pe scenă alături de mama lor, doar Ella are microfon.

„Întotdeauna când sunt pe scenă cu Ella și Clara, sunt cea mai fericită și am emoții foarte mari 😍

Sunt recunoscătoare și cele câteva minute petrecute pe scenă cu ele sunt ca o rugăciune către divinitate în care mulțumesc pentru tot trecutul și toate experiențele care m-au adus azi aici 🙏, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan spune că și-a dorit mult copii

Într-unul dintre videoclipurile încărcate pe canalul ei de YouTube, Andreea Bălan a abordat în trecut un subiect extrem de interesant: de ce este recomandat să avem copii cât mai târziu în viață.

Vedeta a prezentat un argument puternic, evidențiind importanța soluționării traumelor și problemelor personale înainte de a deveni părinți, pentru a nu le transmite în mod involuntar urmașilor noștri.

„Cred că este foarte important să nu transmitem traumele din generație în generație, să facem copii destul de târziu în viață, cât putem. La modul după ce ajungem să ne vindecăm anumite traume și după ce noi suntem bine cu noi înșine ca să nu transmitem mai departe anxietățile și fricile copiilor noștri.

Dar această claritate o obții după ce lucrezi foarte, foarte mult cu tine. Evident că eu am început lucrul cu mine înainte să le am pe Ella și pe Clara, dar nu l-am terminat și tot timpul suntem într-un proces continuu de vindecare.

Mi-am dorit foarte mult copii, așa că le-am conceput pe fetițe înainte ca eu să mă vindec complet. Totodată sunt îndulgentă cu mine și cred că așa ar trebui să fie toate mamele și în general părinții. Să își dorească să fie versiunea lor cea mai bună, să își dorească să se vindece și în același timp să înțeleagă că fiecare dintre noi facem ceea ce putem în condițiile date”, a mărturisit Andreea Bălan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net