Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Victor Cornea. Detalii neștiute din intimitatea lor: „M-am rugat în fiecare seară, timp de două luni”

Andreea Bălan trăiește de un an o frumoasă poveste de dragoste alături de jucătorul de tenis Victor Cornea. Recent, în cadrul podcast-ului „Lucruri simple”, al lui Horia Brenciu, cântăreața a vorbit despre relația dintre ea și iubitul ei, care este cu 9 ani mai tânăr, oferind câteva detalii neștiute.

Andreea Bălan a oferit câteva detalii neștiute despre relația cu Victor Cornea / foto: arhiva Click!
Andreea Bălan a oferit câteva detalii neștiute despre relația cu Victor Cornea / foto: arhiva Click!

Andreea Bălan a suferit de mai multe ori din dragoste, însă, de când l-a cunoscut pe Victor Cornea, vedeta susține că a aflat ce înseamnă dragostea adevărată. Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”, artista a oferit câteva detalii neștiute, unele destul de intime, cu privire la relația dintre ea și iubitul tenismen cu 9 ani mai tânăr.

Artista a susținut că s-a rugat în fiecare seară, în curtea casei ei, timp de două luni, înainte să îl cunoască pe tenismen, pentru ca Universul să-i ofere șansa de a fi fericită. Totodată, a mărturisit că atunci când l-a cunoscut pe Victor Cornea, a știut din prima clipă că este„ cel mai potrivit pentru ea”.

„Eu simțeam că Victor este în energia mea și simțeam că o să vină, dar el nu a apărut decât după ce m-am rugat în fiecare seară, timp de două luni, în curtea mea, conectată cu pământul, că asta este important… M-am rugat la tot Universul să fiu și eu fericită și am spus că îi iert pe toți. Când a apărut Victor, totul a curs foarte frumos și a fost clar. Foarte frumos a mers relația! Victor este cel mai potrivit pentru mine! Din prima clipă… El are un copil, iar eu nu mai pot să am copii și iar s-au legat lucrurile și așa”, a declarat Andreea Bălan, în podcast-ul „Lucruri simple”. 

Andreea Bălan: „Eu nu-l știam, dar el mă știa”

De asemenea, cântăreața susține că cei doi au o chimie perfectă, fiind pe „aceeași lungime de undă”: „Noi am avut o similitudine la capitolele ambiție și disciplină și de asta noi ne-am regăsit, chiar dacă este această diferență de ani. Noi suntem pe aceeași lungime de undă, pe aceeași vibrație… După ce a văzut acel filmuleț, mi-a făcut un compliment pe Instagram, iar mie mi-a atras atenția că are «bifă» și că este sportiv de performanță.

Eu nu-l știam, dar el mă știa – toată România mă știe, na, cu unele chestii sau cu altele – și după ce i-am mulțumit mi-a scris din nou și de acolo am început să conversăm. După ce a terminat turneul de la Roland Garros nu ar fi trebuit să vină în România, dar a avut o zi liberă, o zi! Și a venit în România, iar asta m-a impresionat și am avut o întâlnire de 24 de ore”, a mai spus Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton foto Instagram png
image
image
image
image
image
image
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
Banner Andreea Esca Chefi
teo trandafir nunta razvan simion colaj instagram jpg
cristi mitrea andreea mantea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net