Turist american, fascinat de România. De ce a vizitat-o de 4 ori: „Acesta nu este singurul motiv”

Un turist din SUA a ajuns pe meleagurile noastre deja de 4 ori, fiind complet îndrăgostit de România. Într-un videoclip publicat pe TikTok, americanul a spus că este din ce în ce mai impresionat de fiecare dată când vine și că România este „cea mai subestimată țară din Europa”.

Turist american, îndrăgostit de România / foto: colaj Pixabay
Turist american, îndrăgostit de România / foto: colaj Pixabay

Un tănăr din SUA a ajuns de curând pentru a 4-a oară pe meleagurile noastre. Americanul a publicat, de-a lungul timpului, multe videoclipuri pe pagina sa de TikTok, unde le vorbește internauților despre țările pe care le vizitează, însă, se pare că cea de care este cel mai fascinat este chiar România! De asemenea, acum este foarte încântat că țara noastră a intrat în spațiul Schengen aerian, iar acest aspect i-a făcut călătoria mai ușoară.

Tânărul a povestit că de fiecare dată când ajunge aici descoperă un loc care îl fascinează și consideră că România este „cea mai subestimată țară din Europa”. „Bine ați venit în cea mai subestimată țară din Europa. Am ajuns pentru a patra oară în România.

Nu știu ce părere aveți despre România, nu știu dacă este pozitivă sau este negativă, nu știu dacă este datorită poveștilor cu Dracula sau a vampirilor, dar de fiecare dată când vin în această țară sunt din ce în ce mai impresionat. Iar astăzi nu este diferit.

„De fiecare dată când vin în această țară sunt din ce în ce mai impresionat”

Înainte, România era în afara zonei Schengen. Dacă nu știți ce este zona Schengen este o zonă din Europa cu o grămadă de țări în care poți călători liber fără vize sau altceva ca imigrant, exact cum călătorești în SUA de la un stat la altul. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care sunt mai impresionat de România.

Revenind aici, în aeroport au un cazinou. Deci, acum, în afară de natura frumoasă sau de prietenia oamenilor, de mâncarea incredibilă și de diversitatea României, acum puteți veni aici prin zona Schengen. Și dacă vreți să jucați la cazinoul din aeroport simțiți-vă liberi”, a povestit Christian, într-un videoclip publicat pe pagina sa de TikTok.

Și cum americanul își ține fanii la curent cu aventurile sale, în alt filmuleț le arată o zonă de spa din România, unde a descoperit o cameră de zăpadă care l-a lăsat fără cuvinte: „Sunt în România la o zonă de saune românești și urmează să intru într-o cameră de zăpadă. Vedeți, acolo este o mașină de zăpadă, iar pe jos este zăpadă și eu stau desculț pe gheață. Tocmai am fost într-o saună de 75 de grade Celsius și acum suntem într-o cameră de zăpadă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
durere dinti foto shutterstock
ceai freepik jpg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
pat spital foto pixabay
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
Nicușor Dan câștigător al unui nou mandat la Primăria Capitalei - discursul după închiderea urnelor Foto captură video
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cenaclul flacara  15 iunie 1985 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net