Un turist din Italia, șocat de câte mașini scumpe sunt în București: „Este absurd! Sunt mai multe BMW-uri ca-n Germania”

Un turist din Italia care a făcut recent o vizită în București a fost profund impresionat de numărul impresionant de mașini de lux pe care le-a observat în capitala României, conform unei înregistrări video postate pe platforma TikTok.

Italianul, uimit de câte mașini sunt pe stradă în Capitală / foto: Tik Tok
Italianul, uimit de câte mașini sunt pe stradă în Capitală / foto: Tik Tok

Cunoscut sub pseudonimul Paoletto în mediul online, acest influencer italian a fost în mai multe rânduri în România, dar ultima sa vizită l-a lăsat cu adevărat uluit în fața flotei variate de mașini scumpe din București.

Într-o filmare aparent spontană, italianul a surprins o coloană de mașini oprite la semafor și a comentat cu șoc numărul mare de automobile de lux, în special BMW-uri și mașini electrice.

„Pur și simplu incredibil în România, mai ales în București, cât de multe mașini sunt pe străzi. Priviți aici la cele oprite la semafor. În regulă, avem o Dacie. Aceea e clar un Bolt”, își începe Paoletto observațiile.

BMW-urile, foarte populare în Capitală

Cu un ton de mirare, el continuă să enumere mașinile din coloană, evidențiind modele precum Volkswagen IQ (cu un preț de pornire de 43.000 de euro) și mai multe variante BMW, inclusiv ultimele modele.

„Este absurd! Sunt mai multe BMW-uri aici decât în Germania, unde sunt produse. Uitați, încă o mașină electrică”, adaugă influencerul, exprimându-și stupefacția față de prezența masivă a acestor vehicule de lux în România.

În trecut, italianul a devenit viral și cu alte înregistrări pe TikTok, inclusiv una în care remarcă diferențele în modul în care se face curățenia în România față de Italia. Acesta a fost surprins de atenția la detalii a angajaților de la salubritate din Constanța, care curățau chiar și scările laterale într-un centru comercial, contrastând cu practicile din Italia.

Într-o altă filmare, Paoletto exprimă uimirea față de eforturile de curățenie din stația de tren care leagă aeroportul „Henri Coandă” de oraș, fiind uimit de atenția acordată și zonelor deja curate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net