Turist străin, șocat de călătoria cu trenurile CFR. Ce părere a avut: “Există un cuptor alimentat cu lemne”

România, cu peisajele sale pitorești și obiectivele turistice fascinante, devine din ce în ce mai populară printre turiștii străini. Cu toate acestea, nu toate experiențele sunt de neuitat pentru acești oaspeți străini. Harry, un tânăr aventurier, a experimentat una dintre cele mai neobișnuite și captivante călătorii cu trenurile CFR, o călătorie care l-a uimit.

Trenul CFR în care a călătorit Harry era vechi, din anii '60. Foto: Shutterstock.
Trenul CFR în care a călătorit Harry era vechi, din anii '60. Foto: Shutterstock.

Harry și-a dorit să trăiască o adevărată aventură, așa că a decis să călătorească cu un tren CFR din București spre Chișinău. Deși călătoria a durat 13 ore, experiența sa cu trenul vechi  a fost departe de a fi obișnuită. Harry a descris călătoria într-un video postat online și a stârnit uimirea celor care au urmărit povestea sa.

Trenul CFR în care a călătorit Harry era vechi, din anii '60

Trenul în care a călătorit Harry era un vechi tren sovietic din anii '60, plin de „ciudățenii” care au adăugat farmec călătoriei sale. Unul dintre cele mai neobișnuite aspecte ale trenului a fost existența unui cuptor alimentat cu lemne, folosit pentru a încălzi pasagerii pe timp de iarnă. Această caracteristică a adăugat o notă nostalgică și autentică călătoriei sale, oferindu-i senzația că a călătorit în timp.

"Există un cuptor alimentat cu lemne pentru a-i încălzi pe pasageri pe timpul iernii. Dar nu doar atât. Dacă îți aduci propriul ceai, îți poți umple cana cu apă fiartă dintr-un rezervor de apă. Și cel mai tare dintre toate, există chiar și un restaurant, cu un bar, în interior. Ei servesc mâncare și băutură până la ora 23:00. Și când ai terminat, poți să te întinzi și să dormi pe timpul nopții. Dar când ajungi la graniță, la ora 5:00, trebuie să fii pregătit de spectacol”, a povestit el în mediul online.

O experință inedită

O altă experiență inedită a fost la granița cu Republica Moldova, unde Harry a aflat că boghiurile trenului au fost schimbate din cauza diferențelor de ecartament între cele două țări. Acest proces fascinant a implicat ridicarea fiecărui vagon în aer și înlocuirea roților pentru a se potrivi pe șinele mai late din Moldova. Cu toate acestea, acest detaliu tehnic nu a afectat deloc confortul călătoriei lui Harry, ci a adăugat doar mai multă poveste aventurii sale.

În plus, Harry a avut privilegiul de a se bucura de un restaurant și un bar în interiorul trenului. Aici, a putut savura mâncăruri delicioase și băuturi până târziu în noapte, adăugându-i călătoriei sale o notă de rafinament și relaxare.

În final, călătoria lui Harry cu trenurile CFR a fost una plină de surprize și senzații unice. Deși inițial nu știa la ce să se aștepte, experiența sa l-a lăsat uimit și încântat de farmecul și autenticitatea călătoriei cu trenurile CFR din România. Pentru el, această călătorie nu a fost doar un mijloc de transport, ci o adevărată aventură care i-a oferit amintiri de neuitat și o perspectivă nouă asupra călătoriilor cu trenul în țara noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net