CFR a făcut anunțul. Cum vor circula trenurile de 1 Mai

Ultima actualizare:

CFR a anunțat că în săptămâna cu 1 mai o să suplimenteze numărul garniturilor de tren. Este vorba despre rutele dintre București și Brașov, vestul țării și Constanța.

calatori tren cfr gara de nord frig foto shutterstock 2229976057 jpg

Joi și vineri vor circula mai multe trenuri către Brașov, Suceava și mare

Mai exact, oficialii CFR vor suplimenta, pentru această săptămână, numărul garniturilor de tren pentru zilele de joi și vineri. Același lucru se va întâmpla și luni și marți, săptămâna viitoare. Aceste decizii au fost luate pentru că în această perioadă românii pleacă și se întorc din vacanța Muncitorească care este pe 1 mai. Trenurile care au fost suplimentate sunt pe rutele ce leagă București de Brașov, Suceava, vestul țării și mare. 

Garnituri directe către litoral din mai multe zone ale țării

 Compania CFR o să introducă în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, trenuri directe către litoral din mai multe zone ale ţării precum Capitala, Iași, Suceava, Brașov, Constanța și nu numai. „Cu prilejul minivacanţei de 1 Mai, care, prin tradiţie, este petrecută la malul mării, CFR Călători va asigura în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia”, a transmis, duminică, CFR,  conform  unui comunicat de presă emis de către CFR.

CFR va suplimenta în aceeaşi perioadă şi trenurile pe cele mai solicitate rute

CFR o să mărească numărul garniturilor și pe alte rute care sunt extrem de solicitate, în această perioadă, de către români. „Compania va suplimenta în aceeaşi perioadă şi trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcţie de disponibităţile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit şi cuşetă, pentru asigurarea mobilităţii pasagerilor în condiţii de siguranţă, securitate şi confort spre destinaţiile de vacanţă”, a mai transmis CFR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net