Încă un accident feroviar în România! O locomotivă a deraiat în Vâlcea

Azi dimineață, 28 martie, s-a produs încă un accident feroviar, de această dată fiind vorba despre o locomotivă a CFR Marfă care a deraiat în zona Vâlcea, au scris cei de la B1 TV. 

Încă un accident feroviar a avut loc astăzi. Foto: Click.
Încă un accident feroviar a avut loc astăzi. Foto: Click.

Incidentul nu a produs victime

Mai exact, astăzi de dimineață, în jurul orei 5:30, pe o linie neelectrificată, în zona Vâlcea, pe raza Regionalei CFR Vâlcea, a deraiat o parte componentă a tot ce înseamnă tracțiune a unui tren de marfă.

Vestea bună este că nu sunt victime. Asta este cel mai important lucru, din punctul meu de vedere, să putem puncta faptul că nu există victime”, a comentat noul accident feroviar care s-a întâmplat în zona Vâlcea Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii „Drumurile Noastre”.

Care este una dintre posibilele cauze ale acestui accident

Cu această ocazie, Etveș a amintit și de accidentul feroviar de la Galați, în care conductorul unui tren, o femeie în vârstă de 53 de ani și-a pierdut viața. Acesta consideră că acea locomotivă este una „cu o vechime de 40 de ani din curtea CFR Călători”. În acest context, jurnalistul a menționat „starea proastă a parcului de material rulant” ca fiind una dintre posibilele cauze pentru incidentul feroviar din această de dimineață, accident care s-a petrecut în zona Vâlcea.

„Nu e neapărat să deraieze din cauza infrastructurii"

Nu e neapărat să deraieze din cauza infrastructurii (…). Nu vreau să fiu răutăcios, vreau să fiu realist, corect și sincer cu domnul Grindeanu. Cum poți spune în 2023, când vechimea parcului de material rulant de la CFR Călători și CFR Marfă este de +/- 40 de ani, spre 50 de ani, și tu vii nouă și ne spui că CFR Marfă merge bine, o să aibă, profit și, după nici 15-16 ore de la conferința de presă de ieri, de la ora 16, un tren al CFR Marfă deraiază?”, a mai adăugat Ștefan Etveș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net