Accident grav pe A1. Printre cele 11 victime se află un bebeluș de 4 luni

Ultima actualizare:

Accident grav pe Autostrada A1. Au fost înregistrate 11 victime, printre care și un copil de 4 luni. În incident au fost implicate două microbuze de călători.

Accident grav pe A1. Foto: ISU Arad
Accident grav pe A1. Foto: ISU Arad

Momentul nefericit s-a petrecut duminică noaptea pe auostrada Nădlac - Arad. După impact, traficul a fost blocat și s-au format cozi de 2 km. Accidentul a fost unul violent, iar 11 persoane au fost rănite, printre care şi un bebeluş de doar 4 luni. Reprezentanții ISU Arad au transmis că zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Decizie radicală luată în Regatul Unit! Marea Britanie introduce închisoarea pe viață pentru șoferii ce produc accidente mortale 

„În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme. 10 victime vor fi transportate la UPU pentru îngrijiri de specialitate, printre ele şi un copil de patru luni”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Citește și Lupu Rednic, grav accident de circulație! A făcut bolidul praf în Herăstrău

10 dintre victime au fost transportate la spital, după accidentul de pe A1. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest

Unul dintre șoferi este un bărbat de 49 de ani, din judeţul Braşov, iar cel care a condus al doilea microbuz este un bărbat de 28 de ani, din Arad. Cei doi bărbați au fost verificați de polițiști.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre ei nu a consumat alcool. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului de pe A1, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Tragedia s-a petrecut la Km 560, sensul de mers Nădlac-Arad, la aproximativ 5 km de ieşirea spre oraşul Pecica. Majoritatea persoanelor implicate în accidentul de pe autostrada A1 sunt din judeţele Mureş, Harghita, Bistriţa-Năsăud.

Se fac în continuare verificări pentru identificarea persoanelor, deoarece nu s-au găsit toate actele de identitate, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net