Lupu Rednic, grav accident de circulație! A făcut bolidul praf în Herăstrău

Ultima actualizare:

Lupu Rednic a fost implicat într-un accident de mașină, ce a avut loc în această după-amiază, într-o zonă centrală a Capitalei, în timp ce artistul se întorcea acasă. 

Lupu Rednic a făcut accident de mașină! Primele declarații
Lupu Rednic a făcut accident de mașină! Primele declarații

Artistul de muzică populară a trecut printr-o experiență înspăimântătoare, când mașina pe care o conducea a intrat într-un stâlp. Bolidul de 100.000 de euro s-a făcut praf la impact, însă Rednic a scăpat cu viață. Cântărețul s-a ales cu câteva zgârieturi, iar imediat după groaznica pățanie i-a telefonat soției, care a venit într-un suflet la locul accidentului pentru a se asigura că partenerul ei este bine. 

Citește și: Cornelia și Lupu Rednic, nași la o nuntă de argint: ”Evenimentul acesta a fost trăit mai intens”

Lupu Rednic a oferit primele declarații și a povestit cum s-a întâmplat întregul incident. 

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.

Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri! După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!”, a povestit Lupu Rednic, pentru Playtech.ro

Nu rata: Dieta care a ajutat-o pe Cornelia Rednic să dea jos rapid 7 kg

Cântărețul de muzică folclorică a scăpat teafăr din accident, dar daunele materiale sunt considerabile, având în vedere că aripa dreaptă a bolidului de 100.000 de euro a fost complet distrusă.

Din imaginile publicate de CANCAN, se poate vedea că Rednic a intrat cu autoturismul într-un stâlp de iluminat de pe marginea șoselei. 

Motivul pentru care Lupu și Cornelia Rednic nu au copii

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de artiști din muzica folclorică, cei doi fiind căsătoriți de 30 de ani. Lupu și Cornelia Rednic s-au mutat în București în urmă cu câțiva ani, pentru a nu mai fi nevoiți să bată drumul tocmai din Maramureș pentru a fi prezenți la evenimente. 

 Lupu Rednic și soția sa au decis totuși să nu aibă copii, deoarece cariera lor nu le-ar permite să se ocupe de micuți așa cum ar fi nevoie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net