Dieta care a ajutat-o pe Cornelia Rednic să dea jos rapid 7 kg

Cornelia şi Lupu Rednic sunt un cuplu şi pe scenă, şi în viaţa reală jpeg
Cornelia şi Lupu Rednic sunt un cuplu şi pe scenă, şi în viaţa reală

Îndrăgita interpretă Cornelia Lupu Rednic (41 de ani) se întoarce de duminică, 14 octombrie, în rol de jurat la emisiunea “Vedeta Populară”, prezentată de Iuliana Tudor, la TVR1. Alături de Niculina Stoican, Elise Stan, Grigore Leşe şi Mircea Dinescu, solista revine cu un nou look, un nou tonus şi cu 7 kilograme în minus. Solista ne-a mărturisit cum a reuşit să slăbească, dar şi cum e noul sezon al emisiunii.

Click! Reveniţi la TVR1 cu un nou sezon din “Vedeta populară”, care se întoarce cu sezonul 3. Ce aduce nou acest sezon?

Cornelia Rednic: Noul sezon din „Vedeta Populară” va fi excepţional, pentru că avem concurenţi foarte buni. Fiecare seară pentru noi e foarte dificilă. Cei care vor urmări emisiunea, vor avea parte de multe lucruri frumoase.

Click! Reveniţi cu un nou look. Sunteţi mai slabă, am văzut pe reţelele sociale că mergeţi la sală.

Mă aflu pe drumul cel bun. Asta-i important. A fost şi o prietenă din Londra cu mine la sală, cât a fost în ţară, dar am renunţat. Nu mai merg la sală. Am ales să alerg. Să fac sport în aer liber şi vreau să profit de vremea asta frumoasă, cât mai e soare şi cald cât de cât. Şi am ales să fac acest sport pentru că e singura modalitate de a mă întreţine. La 40 de ani organismul nu te mai ascultă ca la 20. Şi m-am confruntat aşa, cu nişte acumulări de kilograme, într-un mod nedorit de mine. Şi atunci am zis să fac ceva. Mi-am schimbat regimul alimentar şi am început să fac sport din ce în ce mai mult.

image
Cornelia Lupu Rednic, mai slabă cu 7 kg, la filmările pentru "Vedeta Populară"

În ce constă regimul alimentar pe care îl urmaţi?

Dietă personalizată. Am un regim făcut special pentru mine, m-am consultat cu doctoriţa mea, Cristina Bogdan, şi am hotărât împreună să urmez un regim personalizat. Pentru că fiecare corp răspunde la anumite alimente. La mine sunt altfel de ptobleme şi atunci a trebuit să-mi fac un regim special, ca să reuşesc să slăbesc.  

Ce aveţi voie să mâncaţi?

Am voie să mănânc tot ce este lejer, foarte mult merg pe culoarea verde. Legume, dar nu fasole, nu mazare. Dar am voie carne. Carnea făcută într-un mod dietetic. Carne, peşte la grătar, fiartă, în abur, la cuptor, dar nu prăjită în ulei. Dacă nu ai ce să faci, o mănânci şi aşa, cum noi suntem mereu pe drumuri… de multe ori nu-ţi permiţi să mănânci de cură.

Iar la final de interviu am vrea să ne spuneţi câte kilograme aveţi acum?

Nu pot să-ţi spun câte kilograme am, nu ştie nici Interpolul. Este secret de stat. Şi nici nu pot să-ţi spun de la câte am pornit. Atât pot să-ţi spun, din primăvără, de când ne-am văzut ultima oară la filmările pentru sezonul doi de la «Vedeta populară», am mai puţine cu 7 kilograme. Am slăbit greu faţă de alte persoane, dar la mine metabolismul îmi dă de furcă.       

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png