Cornelia ╚Öi Lupu Rednic au n─â╚Öit un b─âie╚Ťel. Cum a fost botezul cu opt oameni

image
Cornelia ╚Öi Lupu Rednic au n─â╚Öit un b─âie╚Ťelfoto: arhiv─â personal─â

├Ändr─âgi╚Ťii interpre╚Ťi de muzic─â popular─â au avut parte, weekendul trecut, de un eveniment important ├«n familie. Cornelia ╚Öi Lupu Rednic au fost na╚Öi de botez pentru copilul unui cuplu de prieteni din Sighetul Marma╚Ťiei. Evenimentul s-a petrecut dup─â regulile impuse de starea de urgen╚Ť─â, cu oameni pu╚Ťini, care au purtat m─â╚Öti.

Eveniment mare, weekendul trecut, pentru ├«ndr─âgi╚Ťii interpre╚Ťi de muzic─â popular─â Cornelia (44 de ani) ╚Öi Lupu Rednic (50 de ani), care au fost na╚Öi de botez pentru micu╚Ťul Drago╚Ö-Sorin Pohajdak. Ceremonia a avut loc ├«ntr-o biseric─â din Sighetul Marma╚Ťiei, iar p─ârin╚Ťii micu╚Ťului, Sorina ╚Öi Ciprian Pohajdak, au respectat regulile impuse de ordonan╚Ťele militare, adic─â au purtat m─â╚Öti ├«n biseric─â ╚Öi au fost doar opt persoane ├«n─âuntru.

image
Cornelia și Lupu Rednic, alături de Sorina și Ciprian Pohajdak

Interpreta de muzic─â popular─â s-a aranjat ca pentru un eveniment foarte important ╚Öi a purtat o rochie realizat─â de Geanina Punkosti. "Ast─âzi na╚Öi de botez! S─â creasc─â mare finu╚Ťul nostru, Drago╚Ö-Sorin Pohajdak, ast─âzi ├«ncre╚Ötinat!

image
În biserică au fost doar opt persoane

├Än biseric─â am purtat m─â╚Öti ╚Öi nu am dep─â╚Öit num─ârul de persoane admis!", a scris pe pagina sa de Facebook interpreta de muzic─â popular─â. Vedeta, al─âturi de so╚Ťul ei ╚Öi familia celui cre╚Ötinat, au petrecut dou─â zile pline departe de Capital─â ╚Öi s-au sim╚Ťit minunat. Din fotografiile postate pe re╚Ťelele sociale se vede c─â interpreta are o siluet─â de vis ╚Öi a reu╚Öit s─â sl─âbeasc─â foarte mult ├«n ultima perioad─â.

Citește și:

Deea ╚Öi Dinu Maxer au am├ónat botezul feti╚Ťei lor din cauza coronavirusului

Cum ne vom distra de acum ├«nainte. Nun╚Ťile, ie╚Öirile la restaurant ╚Öi saloanele cosmetice au reguli noi

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png