George Burcea, de nerecunoscut! Filmul care l-a schimbat complet pe fostul soț al Andreei Bălan

Filmul „Noaptea lui Vlad”, care îi are în distribuție pe Daniel Nuță, Monica Bârlădeanu și George Burcea, se apropie de lansarea pe marile ecrane. Spectatorii din România vor putea viziona această producție autohtonă în cinematografele din întreaga țară, începând cu 7 iunie. Se anticipează că această peliculă va fi unul dintre proiectele cinematografice de top, iar George Burcea a făcut dezvăluiri despre producție. Fostul soț al Andreei Bălan va interpreta un mare domnitor!

george burcea 1 1 jpg

George Burcea, în rol de domnitor într-un film exploziv!

În noua sa interpretare, actorul îl va aduce la viață pe Alexandru Ioan Cuza, o figură emblematică în istoria României, într-un film ce se anunță a fi un succes al industriei cinematografice românești. Proiectul a fost dezvoltat rapid, reprezentând astfel un test de agilitate pentru echipa de producție. În pofida acestor provocări, actorul a excelat, având o interpretare excepțională a domnitorului.

Confirm că va fi un film foarte bun și vă așteptăm în cinematografe! Nu a fost un proiect deloc ușor, pentru că toată echipa s-a adunat, am vorbit și am zis că trebuie să facem un film, dar când? Ieri! Totul a fost foarte rapid! Alexandru Ioan Cuza a fost un rol foarte important pentru mine. A fost o presiune foarte mare, pentru că nu foarte mulți actori l-au interpretat pe domnul și a fost un pic de presiune”, a spus el la Antena Stars.

George Burcea îl va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza într-un lungmetraj sursa Instagram

Cât despre pregătirea pentru rol, George Burcea a mărturisit că și-a dat foarte mult silința având în vedere cât de important este personajul pe care îl va interpreta. 

„Pregătirea a fost una destul de grea, pentru că nu am avut foarte mult timp la dispoziție. Am avut foarte multă muncă, foarte multe repetiții. Presiunea a fost foarte mare, pentru că era nevoie să fac o treabă foarte bună pentru rolul ăsta. Tu ești personajul, tu dai viață personajului, nu el îți dă viață ție, deci e important să iei caracteristicile lui din scenariu și din istorie și să-ți pui tu gesturile, privirile, vocea, să-l faci să fie al tău”, a mai spus actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net