George Burcea nu mai joacă în „Wednesday", sezonul doi! Nici filmările nu mai au loc în România! „Din motive personale…”

George Burcea (36 de ani) a cunoscut celebritatea peste Ocean, după ce a jucat în celebrul serial „Wednesday”, alături de nume grele precum Catherine Zeta Jones. Din păcate, „Lurch de România” a anunțat că nu mai face parte din distribuția serialului și în cel de-al doilea sezon, care va fi filmat în Irlanda. 

Actorul George Burcea a devenit celebru în America, după ce a apărut în serialul „Wednesday”, unde l-a interpretat cu mare succes pe Lurch, majordomul tăcut și posomorât al familiei Addams.

Primul sezon al serialului-fenomen „Wednesday" s-a filmat chiar în România, iar actori români precum George Burcea și Victor Dorobanțu au avut șansa să joace alături de nume grele, precum: Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega sau Luiz Guzman. 

George Burcea nu mai joacă în Wednesday 2: „Din motive personale și manageriale…”

Din păcate, sezonul doi al serialului nu se mai filmează în România, întreaga producție mutându-se în Irlanda. Filmările încep chiar luna aceasta. 

Actorul George Burcea a anunțat, pe pagina lui de socializare, că nu va mai apărea în sezonul doi al serialului, regizat de Tim Burton. Motivele invocate de actorul român țin de viața personală. 

„Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, și-a anunțat George Burcea fanii, într-o postare pe Instagram.

George Burcea, dezamăgit de cadrele puține în care a apărut personajul Lurch

Din păcate, personajul Lurch, interpretat de actorul român în „Wednesday”, nu s-a bucurat de prea multe cadre. 

Mai precis, Lurch apare în primul episod, atunci când Morticia, Gomez și Pugsley o conduc pe Wednesday la internatul Nevermore (castelul Cantacuzino din Bușteni), mai apare într-un cadru în care Morticia îi cere să-i dea un glob de cristal și în ultimul episod, în timp ce o conduce pe Wednesday acasă, de la internatul Nevermore. Mai există câteva cadre „fugitive” cu Lurch în orășel, atunci când părinții lui Wednesday vin să petreacă  două zile cu aceasta, în weekendul părinților. 

Actorul a și transmis un mesaj în acest sens, pe TikTok, filmându-se costumat în hainele lui Lurch, în timp ce este închis într-o celulă.

 „Cum te simți atunci când Tim Burton îți acordă numai o mică parte în show”, a spus Burcea, nemulțumit de aportul său in producția lui Tim Burton. 

Lansat în noiembrie 2022, „Wednesday" o are ca protagonistă pe cea mai mare fiică din familia Adams, care încearcă să se adapteze la noua ei şcoală, Nevermore Academy. Jenna Ortega joacă în serial alături de Gwendoline Christie ( „Game of Thrones"), Christina Ricci şi Catherine Zeta-Jones. Primul sezon a fost filmat în mai multe locuri din România.

Serialul de opt episoade, creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat parţial de Tim Burton, a avut un succes uriaş, devansând „Stranger Things" şi devenind cel mai bine vândut serial în limba engleză din istoria platformei de streaming Netflix.

George Burcea îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza

Actorul George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălan, aceștia având împreună două fetițe. Cei doi au divorțat în 2022. 

Fostul partener al artistei a atins succesul internațional cu rolul majordomului „Lurch” din producția „Wednesday”, iar de curând Burcea a acceptat cel mai important rol din cariera sa de până acum. Actorul îl va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza într-un film de lungmetraj. 

Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne. 

Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic, în anul 1979. 

După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect”, a anunțat George Burcea, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net