George Burcea a făcut marele anunț al momentului! Ce se întâmplă cu actorul: „Sunt extrem de emoționat”

George Burcea, cunoscutul actor și fostul soț al Andreei Bălan, a făcut o dezvăluire care a captat atenția publicului și a fanilor săi. Burcea a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că va interpreta rolul domnitorului Alexandru Ioan Cuza într-un film de lung metraj, marcând astfel un moment deosebit în cariera sa artistică.

George Burcea. Foto: arhiva.
George Burcea. Foto: arhiva.

Anunțul făcut de George Burcea i-a entuziasmat pe fani

Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne", a scris George Burcea pe pagina sa de Facebook.

Anunțul actorului a stârnit un val de entuziasm și curiozitate în rândul fanilor săi, care au salutat cu entuziasm această nouă provocare profesională. Cuza, una dintre cele mai importante figuri din istoria României moderne, va fi adus la viață pe ecran de către Burcea într-un film de lung metraj ce promite să ofere o nouă perspectivă asupra acestui personaj iconic.

Actorul, extrem de emoționat

image

Emoțiile lui Burcea sunt cu atât mai mari cu cât acest rol reprezintă o oportunitate rară în lumea cinematografiei românești. „Până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect", a adăugat actorul.

Pentru George Burcea, acest rol nu reprezintă doar o nouă provocare artistică, ci și o responsabilitate uriașă de a aduce la viață un personaj istoric atât de semnificativ pentru identitatea națională a României. El și-a exprimat angajamentul ferm de a se dedica complet acestui proiect și de a aduce o interpretare autentică și memorabilă a domnitorului Alexandru Ioan Cuza pe ecranele cinematografice.

"Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții". Cu aceste cuvinte ale istoricului Nicolae Iorga, George Burcea a subliniat importanța acestui proiect și a promis să ofere publicului o experiență cinematografică captivantă și educativă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net