Viviana Sposub și George Burcea și-au mărit familia! Cine le face acum viața mai frumoasă. FOTO

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc fără rețineri de ani de zile și, în ciuda micilor certuri și separări, reușesc mereu să ajungă la un numitor comun. Relația celor doi pare să funcționeze din ce în ce mai bine, mai ales că recent au decis să-și mărească familia cu încă un membru. 

Viviana și George formează un cuplu / foto: social media
Viviana și George formează un cuplu / foto: social media

Deși preț de câteva luni au fost despărțiți, în tot acest timp cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Se iubesc mai mult pe zi ce trece și împărtășesc fiecare bucurie cu fanii lor. Recent, Viviana și George le-au făcut cunoștință acestora cu noul membru al familiei: o pisică. 

Noul membru al cuplului este o pisicuță

Mereu atentă să își țină marea comunitate de fani la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, fosta prezentatoare de televiziune și-a luat fanii prin surprindere cu un story prin care li-l arată pe noul animăluț. 

În imaginea surprinsă de vedetă se poate observa bucuria pe care o trăiește atât ea, dar mai ales partenerul ei, care se joacă de zor cu patrupedul. 

Noua pisică a cuplului / foto: captură InstaStory
Noua pisică a cuplului / foto: captură InstaStory

Viviana Sposub, pregătită să devină mamă!

Într-un interviu recent oferit presei românești, Viviana Sposub a vorbit despre experiența din America și despre împăcarea cu George Burcea. 

„În America, pentru mine, totul e extrem de impresionant. Mă simt ca acasă deja acolo.Am copilărit uitându-mă la producții care au fost filmate ori la New York, ori la L.A. Acum am ocazia să văd toate locurile pe care le vedeam atunci când eram copil și pe care visam să le vizitez într-o zi.

M-am bucurat să trăiesc sărbătorile într-o locație caldă. A fost pentru prima oară când am plecat din Europa. Și m-am bucurat și de prezența lui George. Am petrecut sărbătorile împreună și a fost foarte frumos”, mărturisește Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Viva.ro.

De asemenea, frumoasa șatenă a mărturisit că a ajuns într-un punct al vieții în care se simte pregătită să devină mamă.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, mai spune Viviana Sposub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net