George Burcea și Viviana Sposub, logodnă în secret? Cum au fost dați de gol cei doi

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai populare și îndrăgite cupluri mondene din țara noastră. Vestea că cei doi sunt din nou împreună, după ce au petrecut un timp separați, i-a bucurat pe fanii acestora, care s-au grăbit să îi felicite.

Internauții au observat inelul în pozele postate de vedetă / foto: Instagram
Internauții au observat inelul în pozele postate de vedetă / foto: Instagram

Viviana Sposub a postat recent pe rețelele de socializare o serie de fotografii din Statele Unite, unde se află alături de partenerul ei, George Burcea. Însă un anumit detaliu a atras imediat atenția internauților, care au lăsat imediat o mulțime de comentarii pe pagina de Instagram a fostei vedete de la PRO TV.

Mai precis, Viviana Sposub poartă un inel superb pe deget, iar fanii ei se întreabă dacă relația cu George Burcea a trecut la nivelul următor, iar cei doi au hotărât să devină soț și soție.

Deși cei doi nu au vorbit foarte mult despre relația lor, imaginile postate pe rețele de socializare au confirmat că George Burcea și Viviana Sposub au decis să mai acorde o șansă relației lor. Desigur, acest lucru a atras bucuria fanilor celor doi, care au postat o mulțime de mesaje în care îi felicită și le doresc succes.

George Burcea și Viviana Sposub sunt din nou împreună

Inelul purtat de Viviana Sposub / foto: Instagram
Inelul purtat de Viviana Sposub / foto: Instagram

Nu cu mult timp în urmă, George Burcea vorbea despre planurile sale de viitor, cât și despre relația sa cu Viviana Sposub. Acesta spunea că își dorește ca cei doi să facă pasul următor și să devină soț și soție. Actorul român a mai spus că vedeta a fost alături de el de-a lungul ultimilor doi ani și că dorește să întemeieze o familie alături de aceasta.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, spunea George Burcea, vorbind despre relația sa cu Viviana Sposub, cât și despre o posibilă căsătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net