Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea. Vor avea ani mulți împreună sau se vor despărți

Ultima actualizare:

Carmen Harra, celebrul medium și clarvăzător, a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la relația recent reînviată dintre Viviana Sposub și George Burcea. Despre cei doi, care au decis să își dea o nouă șansă după o despărțire tumultoasă în vara anului trecut, clarvăzătoarea a oferit perspective mai puțin optimiste, susținând că viitorul lor sentimental nu va fi lipsit de provocări.

Carmen Harra. Foto: arhiva.
Carmen Harra. Foto: arhiva.

Ce spune clarvăzătoarea despre relația celor doi

După ce Viviana Sposub a surprins internetul cu un video postat pe rețelele de socializare, în care își arăta relația reînviată cu George Burcea, apariția lor în America a stârnit curiozitatea fanilor. Cu toate acestea, Carmen Harra a avertizat că în spatele aparențelor fericite ar putea exista obstacole semnificative.

Potrivit clarvăzătoarei, relația dintre cei doi este una karmică, cu elemente introvertite și sentimentale dificile de depășit. Despre George Burcea, Harra a spus: "Vorbim de un însingurat și un neînțeles, este foarte introvertit, are o căldură extraordinară, dar este interiorizat și îi va fi foarte greu să aibă o relație care să meargă".

Au un viitor împreună cei doi?

Despre viitorul cuplului, Carmen Harra a precizat că există o posibilitate destul de mare ca aceștia să se confrunte cu obstacole considerabile și că rezolvarea aspectelor karmice este esențială pentru continuarea vieții lor sentimentale. "Dacă ei nu-și rezolvă legătura karmică, va fi greu pentru ea să-și găsească pe altcineva. El este fericit și singur, cu copii, realizările lui, cu cariera, și nu-l văd intrând în nimic serios. La ea, trebuie să soluționeze ce a creat el, pentru a merge mai departe".

Concluzionând, Carmen Harra a sugerat că șansele pentru o reconciliere durabilă sunt reduse, mai ales că Viviana Sposub și-ar fi îndreptat atenția către un alt tipar de partener, un bărbat mai tânăr din domeniul artistic. "Doar dacă ea vrea să reia, atunci se poate. Undeva mă îndoiesc, pentru că ea vrea pe cineva mai tânăr, apropiat vârstei ei, care e tot din domeniul artei"

Astfel, declarațiile lui Carmen Harra aduc o notă de incertitudine asupra viitorului relației dintre Viviana Sposub și George Burcea, oferindu-le fanilor o privire în culisele unui cuplu supus presiunilor karmice și a provocărilor sentimentale dificile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net