Carmen Harra, previziuni cumplite pentru 2024. La ce ar trebui să se aștepte românii în noul an și cine va fi următorul președinte al țării

Un an karmic plin de schimbări majore ne-ar aștepta în 2024, potrivit clarvăzătoarei Carmen Harra.

Carmen Harra ne-a spus la ce ne putem aștepta în 2024
Carmen Harra ne-a spus la ce ne putem aștepta în 2024

Invitată la podcast-ul Adrianei Bahmuțeanu, clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut mai multe dezvăluiri despre ce ne poate aștepta în 2024. Potrivit acesteia, anul care urmează este unul karmic, iar țara noastră va trece prin schimbări majore.

„Omenirea se va schimba peste noapte în 10 ani, de-acum încolo. Ne trezim deodată într-o altă lume. Este greu de crezut, dar dacă stai să te gândești, și Biblia spune asta. Că peste noapte ceva se întâmplă. Dar asta nu acuma, mai durează. Între timp, este faza asta a bătăliilor”, a spus Carmen Harra, potrivit sursei citate. Iar în ce privește țara noastră, se pare că ne așteaptă schimbări masive.

„Schimbarea din România este fundamentală. De data asta, să vă amintiți vorbele mele, 2024 aduce o schimbare din rădăcini”, a mai spus clarvăzătoarea.

Ce spune Carmen Harra despre 2024

Carmen Harra a vorbit și despre viitorul politic al țării noastre. Potrivit clarvăzătoarei, anul 2024 nu va fi unul bun pentru partidele deja tradiționale din țara noastră.

„De data asta, mutațiile care vin în anul ăsta fatidic, un an karmic, un an care are o rezonanță mult mai puternică decât ultimii 20 și ceva de ani, sau 30 de ani, anul ăsta vine și zguduie din rădăcini structurile și aduce niște schimbări poate fără precedent.”, a spus Carmen Harra.

„Cei din PSD, PNL se pot pot să se ducă la plimbare, eventual să se plimbe pe o altă insulă. Să înceapă o altă viață, să-și facă un alt business. Au furat destul, cred că au destul ca să-și creeze alte bussines-uri în alte părți, că în România au făcut cât au putut”, a mai explicat clarvăzătoarea.

„După părerea mea ei sunt pe ducă. Tot au căzut, au căzut, sar ei s-au tot coalizat, au rezistat prin coaliții. Timpul lor s-a încheiat, în 2024”, a mai spus aceasta.

Potrivit clarvăzătoarei, se pare că George Simion ar avea cele mai mari șanse să devină Președintele țării în acest an. „Dintre Simion și Ciolacu, o să iasă președinte mai degrabă Simion, decât Ciolacu. Nu văd cum ar putea să iasă Ciolacu. Îl văd mai puternic pe Simion.

Dar sunt niște schimbări care vin prin februarie, martie, aprilie, care schimbă situația în România. Și sunt niște influențe care vin din afară”, a mai spus Carmen Harra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net