Povestea incredibilă a unui bărbat care a câștigat la Loto. De ce a murit la câteva ore după ce a pus mâna pe marele premiu

Atât de mulți dintre noi visează să câștige marele premiu la Loto, însă pentru cei care au și reușit acest lucru, soarta nu a fost deloc una blândă. Însă, de departe unul dintre cei mai ghinioniști câștigători a fost americanul Carl Atwood, care nici măcar nu a supraviețuit câștigului marelui premiu.

A fost lovit de un camion după ce a câștigat la Loto
A fost lovit de un camion după ce a câștigat la Loto

De la vacanțe de vis, investiții, sau, de ce nu, o demisie rapidă, multe vise se leagă de câștigul marelui premiu de la Loto. Speranța pe care milioane de oameni o au de-a lungul globului ține în viață acest joc, iar chiar și în țara noastră, o mulțime de oameni își joacă numerele norocoase la fiecare final de săptămână. Însă, soarta nu ratează nicio ocazie de a ne juca feste!

Mai precis, pentru cei care chiar au avut norocul de a câștiga marele premiu la Loto, lucrurile nu au stat deloc atât de bine precum și-ar fi imaginat! O mulțime de oameni au ajuns să aibă datorii chiar mai mari decât aveau înainte de a ridica marele premiu, iar pentru un american, lucrurile chiar au luat o întorsătură fatală, la doar câteva ore după ce a câștigat o mulțime de bani!

A murit după ce a câștigat 73.000 de dolari

Este vorba despre un american în vârstă de 73 de ani, pe numele său, Carl Atwood, care a murit după ce a câștigat suma de 73.000 de dolari! După ce a reușit să pună mâna pe suma de bani, tocmai în anul 2004, în urma unui joc televizat, bătrânul a decis să meargă rapid la un magazin din apropiere, care era chiar locul de unde și cumpărase biletul norocos, când a fost lovit de tragedie.

La nici 24 de ore după ce a câștigat banii, Carl Atwood a fost lovit de un camion în timp ce mergea la cumpărături, iar deși a fost dus imediat la un spital din apropiere, bătrânul nu a supraviețuit impactului.

Din păcate, jocul televizat nici măcar nu se terminase, iar bătrânul mai putea să câștige încă un milion de dolari, dacă nu ar fi murit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net