Secretele pentru a câștiga la Loto, dezvăluite de un american care a ghicit numerele de 7 ori. Care sunt cele patru reguli de aur de care trebuie să ții cont

Richard Lustig, un bărbat din Orlando, Florida, a reușit să câștige de 7 ori premiul cel mare la loterie, iar acum împărtășește din experiența sa și dezvăluie patru reguli de aur pe care le consideră esențiale pentru a mări șansele de a nimeri numerele câștigătoare.

Loto. Foto: arhiva.
Loto. Foto: arhiva.

Lustig, ferm convins că „norocul n-are nimic de-a face cu asta", sfătuiește pe toți cei pasionați de loto să abordeze jocul ca pe un job sau o investiție, jucând în fiecare săptămână. Totuși, el subliniază importanța gestionării bugetului și evitarea achiziționarea unui număr exagerat de bilete, pentru a nu ajunge în situația de a regreta banii cheltuiți.

Cele 4 reguli de aur ale lui Lustig

Iată cele patru reguli de aur dezvăluite de Richard Lustig la emisiunea "Good Morning America":

Alege-ți singur numerele: Lustig recomandă evitarea biletelor cu numere aleatorii și, în schimb, alegerea personală a numerelor. Această abordare îi conferă jucătorului o anumită conexiune și control asupra opțiunilor sale.

Cercetează numerele anterioare: Este esențial să faci cercetări pentru a descoperi dacă numerele tale preferate au mai fost câștigătoare în trecut. Informațiile anterioare pot oferi indicii prețioase.

Alege-ți 10 seturi de numere norocoase: Lustig sugerează să creezi 10 seturi de numere norocoase și să le utilizezi consecvent atunci când cumperi bilete. Acest lucru îți sporește șansele de a acoperi diverse combinații.

Stabilește un buget și respectă-l: Jucătorii serioși ar trebui să-și stabilească un buget și să nu îl depășească. Lustig avertizează că depășirea bugetului poate duce la dezamăgiri și regretări.

Ce a făcut bărbatul cu câștigurile

Cu câștigurile totale de peste 1 milion de dolari la Loto, Lustig și-a permis să-și achiziționeze o casă în valoare de 350.000 de dolari, o motocicletă Harley Davidson în valoare de 25.000 de dolari și o mașină Jaguar în valoare de 80.000 de dolari.

Este important să menționăm că, chiar și cu sfaturile lui Richard Lustig, probabilitatea de a câștiga la loto rămâne extrem de mică, cu o șansă normală de una la 9 milioane pentru câștigarea premiului cel mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net