Metoda prin care un bărbat a câștigat la loto de 6 ori consecutiv. Ce avere a strâns

Ultima actualizare:

Ăsta da noroc! Raymond Roberts Sr. din Fall River, Massachusetts, nu doar că a câștigat o dată un premiu la loterie, ci de șase ori! Mai mult decât atât, bărbatul a pus aceleași numere pe fiecare bilet pe care l-a cumpărat. Cu alte cuvinte, a câștigat de șase ori într-o singură extragere, cu aceleași numere.

Raymond a câștigat un premiu la loterie de șase ori la rând cu aceleași numere / Foto: Shutterstock
Raymond a câștigat un premiu la loterie de șase ori la rând cu aceleași numere / Foto: Shutterstock

A-l numi norocos pe Raymond Roberts Sr., din Fall River, Massachusetts, SUA, este prea puțin spus. Anul trecut, pe data de 14 decembrie, bărbatul a câștigat de șase ori într-o singură extragere la loterie. Ce este și mai interesant este faptul că a pus aceleași numere pe fiecare bilet de loterie la „Lucky for Life” pe care le-a cumpărat. El a spus că cifrele au semnificații speciale. Acestea au fost o combinație de date aniversare și zile de naștere pe care le-a jucat în mai multe jocuri de peste 20 de ani. Raymond a ghicit primele cinci numere pe șase bilete pe care le-a cumpărat pentru extragere.

A ghicit primele cinci numere pe șase bilete

Premiul total a fost de peste 2 milioane de dolari, iar atunci când a fost să își ridice câștigul, a optat să ia o sumă forfetară pentru cinci dintre biletele câștigătoare, 390.000 de dolari. Pentru cel de-al șaselea bilet, el a ales 25.000 de dolari pe lună pe viață.

„Raymond Roberts Sr. din Fall River este câștigătorul a șase premii de 25.000 de dolari pe an pe viață în jocul multi-stat Lucky for Life, după ce a ghicit primele cinci numere pe șase bilete pe care le-a cumpărat pentru extragerea care a avut loc miercuri, 14 decembrie”, declara Loteria de Stat din Massachusetts, anul trecut, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

Întrebat de ce a luat decizia bizară de a cumpăra șase bilete la aceeași extragere, Raymond Roberts Sr. a susținut că a fost mai mult „intuiție”. De asemenea, a adăugat că a simțit întotdeauna că numerele puse sunt norocoase, mai ales că a jucat cu ele de mai bine de 20 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
bani jpeg
capsuni freepik jpg
primul teatru oravita jpg
Mihail Sadoveanu (© Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj / Wikimedia Commons)
image png
weekend distractie jpeg
image png
buletin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net