Ce s-a întâmplat cu femeia care a câștigat 190 de milioane de dolari la loterie. „Ne-au făcut numele de rușine în oraș”

În anul 2012, Gillian Bayford-Deans, din Marea Britanie, a câștigat premiul cel mare la loterie: 187 de milioane de dolari. La acea vreme, ea avea 40 de ani, era asistentă medicală, căsătorită cu Adrian Bayford și se lupta să supraviețuiască din veniturile modeste. De altfel, premiul a fost ridicat de ambii soți. Din nefericire, jackpot-ul câștigat i-a adus femeii numai ghinion. Ce s-a ales de Gillian Bayford?

Ce s-a ales de femeia care a câștigat 190 de milioane de dolari la loto / Foto: Captură video
Ce s-a ales de femeia care a câștigat 190 de milioane de dolari la loto / Foto: Captură video

Gillian Bayford avea 40 de ani când a câștigat un jackpot în valoare de 187 de milioane de euro la loterie, al doilea cel mai mare premiu la loto din Marea Britanie, la acea vreme. Marele eveniment s-a produs în anul 2012, când era căsătorită cu Adrian Bayford, alături de care a și ridicat premiul. Locuiau împreună în Suffolk și erau un cuplu cu doi copii, Cameron și Amy, care se lupta să supraviețuiască din veniturile modeste. Din păcate, visul lor s-a transformat rapid într-un coșmar.

La numai 15 luni de la încasarea cecului, Gillian a divorțat de partenerul de viață, au împărțit banii și s-a mutat înapoi în Scoția. Femeia avea să dezvăluie că și-ar fi dorit să nu fi făcut public niciodată faptul că a câștigat la loterie, deoarece i-a destrămat familia. A decis să întindă o mână de ajutor rudelor sale, în special tatălui și fratelui, care aveau foarte multe datorii, motiv pentru care femeia le-a achitat. Mai exact, este vorba de aproape 890.000 de dolari. Doar că, banii care ar fi trebuit să îi facă fericiți, i-a făcut „pretențioși și lacomi”.

„Familia mea a uitat de unde a plecat”

„Este supărător. Banii ar fi trebuit să facă pe toată lumea fericită. Dar i-a făcut pretențioși și lacomi. Familia mea a uitat de unde a plecat”, declara Gillian în anul 2016, potrivit The Sun.

Mai mult, când femeia a câștigat premiul cel mare, părinții femeii locuiau într-o rulotă, așa că le-a oferit bani pentru a-și achiziționa un apartament în estul Scoției, însă nici de această dată nu au fost mulțumiți. Mai mult, fratele ei are acum o casă în valoare de 370.000 de dolari, conduce un Audi cu plăcuțe de înmatriculare personalizate și chiar s-a căsătorit fără să o anunțe. El a încetat să comunice cu sora sa, după ce a primit 1 milion de dolari de la aceasta.

„Pot să-mi țin capul sus pentru că știu că i-am scos dintr-o situație precară. Ne-au făcut numele de rușine în oraș și unii oameni amenințau că vor ne vor incendia casa. Tatăl și fratele meu au construit o companie una după alta și apoi au dat faliment. Le-am plătit fiecare datorie”, a mai adăugat ea.

În august 2018, la cinci ani de la divorțul de Adrian, Gillian s-a căsătorit cu Brian Deans, în vârstă de 38 de ani. Doar că, liniștea femeii nu a durat nici de data asta prea mult. Fiul ei din prima căsnicie, Cameron, a fost implicat într-un grav accident și a fost aproape să moară. Toți cei dragi au încetat să mai vorbească cu ea din cauza unui articol de ziar în care a povestit prin ce a trecut după ce a încasat marele premiu de la Loterie.

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net