Un miracol de la Divinitate: un bărbat fără adăpost a câștigat la loto. Ce probleme a întâmpinat când a vrut să intre în posesia banilor

Ultima actualizare:

Un om fără adăpost, din Italia, a câștigat, luna trecută, nu mai puțin de 37.000 de euro la loterie, însă nu putea să încaseze banii din cauza documentelor expirate. Cum a reuşit până la urmă să intre în posesia sumei câştigate, scrie adevărul.ro.

un bărbat fără adăpost a câștigat la loto
un bărbat fără adăpost a câștigat la loto

Cum a intrat omul fără adăpost în posesia banilor câștigați la loto

Pentru că avea toate documentele expirate, procedurile birocratice au fost schimbate pentru el, a transmis luni, 27 noiembrie, ANSA. Fericitul câștigător, Gianluigi, nu a putut să intre în posesia a 37.000 de euro câștigați la loto, pentru că nu avea card de sănătate, iar codul fiscal îi era expirat. După o lună de luptă cu birocrația italiană, autoritățile au anunțat vineri, 24 noiembrie, că bărbatul poate să intre în posesia banilor.

Gianluigi este originar din Puglia, iar cei care îl cunosc, în oraşul său adoptiv, Senigallia, o staţiune luxoasă din Marche, l-au poreclit „Cassano”, după Antonio Cassano, fostul atacant de la AS Roma şi din naţionala Italiei. Povestea omului străzilor a avut un final fericit și a fost pe prima pagină a ziarelor din Italia.

Ce a pățit românul care a obținut milioane de euro la loterie

Toate necazurile au apărut în viața lui Mihai Cazacu după ce s-a îmbogățit peste noapte. Ieşeanul care în 2008 a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto, a fost vizat în 2017 de o anchetă derulată de DIICOT. Alături de fratele său, Petrică, dar şi de alte persoane, Cazacu a fost acuzat că ar fi pus pe picioare o reţea de evaziune fiscală şi a creat un prejudiciu de 6 milioane de lei statului român.

Bărbatului din judeţul Iaşi i se potrivește perfect proverbul “banii nu aduc fericirea”. Mihai Cazacu a câştigat în 2008, la Loto 6 din 49, 3,8 milioane de euro. În doar câțiva ani a ajuns falit, toate firmele pe care le administra au intrat în insolvenţă, a fost condamnat pentru că nu a mai putut plăti contribuţiile angajaţilor şi a fost bătut de interlopi din cauza unor datorii neachitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net