Ce s-a ales de cea mai tânără câștigătoare la loto. Cum și-a risipit toată averea: „Eram prea tânără atunci”

În anul 2003, la vârsta de doar 16 ani, Callie Rogers a câștigat un jackpot în valoare de 1,8 milioane de lire sterline, devenind cea mai tânără câștigătoare a loteriei din Marea Britanie. Însă, acest lucru nu i-a adus, nici pe departe, fericirea, ci mai degrabă norocul a fost un adevărat blestem.

Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoate a loteriei din Marea Britanie / Foto: Profimedia
Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoate a loteriei din Marea Britanie / Foto: Profimedia

La vârsta de 16 ani, Callie Rogers a devenit cea mai tânără câștigătoare a loteriei din Marea Britanie, după ce, în anul 2003, a câștigat un jackpot în valoare de 1,8 milioane de lire sterline. Ea locuia la acea vreme într-un centru de plasament și era o adolescentă săracă, iar câștigul ar fi trebuit să o bucure enorm. Doar că nu a fost deloc așa.

„La doar 16 ani să ai o responsabilitate atât de mare. La acea vârstă poți primi cele mai bune sfaturi, dar nu le vei asculta. Eram prea tănără. Peste noapte am devenit din copil un adult”, a declarat Callie Rogers, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

Callie Rogers și-a petrecut ultimii aproape 20 de ani irosind banii pe petreceri, haine de designer, operații estetice și nu numai. Pe lângă că le-a dat bani și prietenilor și unor membri ai familiei, totul a luat o întorsătură spre rău când a căzut în patima drogurilor și a început să fie depresivă. Își dorea să trăiască din nou o viață normală.

„Cel mai mare regret pe care îl am este ...”

 Callie a câștigat un jackpot în valoare de 1,8 milioane de lire sterline / Foto: Profimedia
Callie a câștigat un jackpot în valoare de 1,8 milioane de lire sterline / Foto: Profimedia

În prezent, femeia din Cumbria are 34 de ani și este mamă a patru copii și și-a asigurat un loc la Universitatea din Central Lancashire, unde se pregătește pentru a deveni asistentă medicală. Făcând o listă aproximativă a cheltuielilor, ea spune că ar fi dat: 18.000 de lire sterline pentru operații estetice, 250.000 de lire sterline pe cocaină, 300.000 de lire sterline pe haine, 500.000 de lire sterline prietenilor și familiei, care i-au exploatat averea.

Unul dintre copiii ei, un băiat de șase ani, a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. „Cel mai mare regret pe care îl am este că nu mai am acum acei bani pentru Blake. Îi place stimularea senzorială. Dacă aș avea acei bani, i-aș da cea mai mare cameră senzorială pe care ai putea-o cumpăra. Copiii mei nu vor nimic. La sfârșitul lunii sunt de obicei suficienți bani pentru câteva bunătăți, dar nu aș putea ieși să cumpăr o mașină nouă mâine. Dacă vreau o vacanță, trebuie să economisesc”, a mai spus Callie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net